Last news in Fakti

5 Ноември, 2017 15:00 4 935 2

Свръхбърз офроуд автомобил

  • sema-
  • офроуд-
  • colorado zr2 race developmet truck
Свръхбърз офроуд автомобил - 1

В разработката на този чудовищен всъдеход взима участие състезателят Чад Хол. Автомобилът е проектиран с една-единствена цел - да може да се придвижва максимално бързо в пресечена местност.

За целта пикапът се доработва така, че клиренсът му да се увеличи с четири сантиметра. Монтирана е и нова защита в долната част на каросерията. Освен всичко това машината е снабдена с изцяло нова всмукателна система, както и с ауспухна система с увеличен размер на тръбите.

Двигателят на Colorado ZR2 Race Developmet Truck е V-образен шестцилиндров, който работи съвместно с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Максималният въртящ момент се предава на четирите колела през преден и заден диференциал с електронно управление на блокирането.

Свръхбърз офроуд автомобил


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    2 7 Отговор
    Чудесен автомобил, истински, не е като оная измислената синьо-пембяна Волга от съседната статия.

    Коментиран от #2

  • 2 Георги

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    За кво сравняваш джип с кола? Ти май си уникално бавен човек че да сравнява джип с кола. Сравнява тоя джип с друг джип ако знаеш за друг джип