Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 14:33 4 118 8

Tesla показа и гигантски пикап

  • tesla-
  • semi-
  • пикап

По време на представянето на първия камион на Tesla и новия Roadster Илон Мъск показа и рисунка на грамаден пикап, в чийто леген може да се побере друг автомобил от същия тип с нормални размери. Неотдавна предприемачът потвърди в Twitter, че плановете му съвсем не изключват такъв модел.

През лятото на 2016 г. Tesla публикува стратегия за развитието си през следващите няколко години. Тя предвижда електрически камион, автобус, пикап и нов компактен кросоувър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електрика

    16 5 Отговор
    С толкова стартиращи производства, все още ли някой се чуди защо Тесла поне още пет години ще е на загуба? Сигурна и голяма загуба?

    Може да се чуди само човек, който не е теглил кредит за да започне собствен бизнес.
    Само човек който не знае колко пари, време и усилия струва започването, преди да си направил дори един лев оборот, а да не говорим за каквато и да е печалба.

    Човек за който печеленето на пари е да се хванеш някъде на работа и да започнеш да ги получаваш още от първия месец.

    Коментиран от #2

  • 2 Асен

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Електрика":

    Така се кефя на интелигентни коментари !
    Браво,обикновенно обяснено и истински вярно...
  • 3 жмуц

    4 3 Отговор
    Това с пикапа на базата на камион е шега разбира се. Но да не оставяме фактите да развалят хубавата новина.
  • 4 Електрика

    5 3 Отговор
    Не е никаква шега! Заложено е в мастерплана му, който обяви още преди няколко години. След това ще има и автобус.
  • 5 123

    9 8 Отговор
    Тоя Мъск е много нахален. Откраднал е ноу-хауто на нашите строители от преди кризата, което вече пак е в пълен ход. Продават на идеен проект. Работи така: рисуваш някаква картинка - ама да е като от Терминатор 15, малко преди да загине човечеството. После пускаш новина в Нета за това. Даваш характеристики, като тази за ускорението на камион за 5 секунди. Оставяш малоумните да цъкат и да се чудят влекач ли си купуват или спортен автомобил. След това на сайта си публикуваш цената и информация, че производството е почнало и приемаш заявки, ама поради големия интерес предплащането е 100 %. После след 1-2 години, обявяваш, че от поръчаните 100 000 броя са произведени 3, които са всъщност прототипите, ама с дизелов двигател, щото държавата вече не искала да финансира проекта бездънна яма.

    Коментиран от #6

  • 6 Супер странно

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Колко си зъл и агресивен към новото. Явно нямаш нужда от него. Необяснимо е ... вероятно ако не съществуваше Тесла животът ти би бил далеч по добър ...
  • 7 123

    6 6 Отговор
    Eeee, обидих се. Зъл?! Агресивен?!
    Аз толкова хумор съм вложил в мнението си....
    А иначе, като имам нужда от новото - отивам до шоурума и гледам, пробвам, дано да може някога и да поръчвам. Ама все пак да е нещо реално, защото виртуалното ми идва малко повече.
    Иначе тесла не ми пречи, този производител е малко като компютърна игра. Много популярна, много добри визуализации, с много яко демо. Ще върви 2-3 години и после никой няма да я помни.
  • 8 777

    1 0 Отговор
    92 годишна жена слиза от Москвич и се качва на Тесла модел Х за първи път Не може да повярва

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=S92YHx4Vqe0