16 Юни, 2018 13:00 8 171 5

Японец подари GT-R на полицията

  • nissan-
  • gt-r-
  • полиция-
  • япония

Жител на японската префектура Точиги дари на местната полиция чисто нов Nissan GT-R. Суперколата бе приета на въоръжение на тържествена церемония и ще започне да патрулира съвсем скоро, предава Autoguide.

От Nissan не съобщават никакви подробности за полицейската Годзила. От снимките става ясно единствено, че е боядисана в стандартните за патрулка цветове и изглежда е снабдена с високоговорител под "буркана".

В случай, че не е модифициран специално за целите на силите на реда, автомобилът би трябвало да има стандартен 3.8-литров V6 с мощност 572 к.с. и въртящ момент 632 Нм и шестстепенна трансмисия с два съединителя, която задвижва четирите колела.

Това не е първият полицейски GT-R в Япония. В страната със сигурност има поне един R34, който служи от години и все още е забелязван да патрулира редовно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    78 6 Отговор
    За к'во им е. Изумителна е наистина дисциплината и сигурността в Япония. Изумителна...и това наистина се дължи на чувството за чест и достойнство на населението. С якудзите явно са се разбрали полицията :))) а и патрулки за тях не им вършат работа. Всъщност при голямото земетресение в Кобе,якудза възстановят целия град. Та определено май мафията им е с много по голям морал от този на нашия премиер и обкръжението му

    Коментиран от #2, #4

  • 2 СПМ

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Ами японците се разбират помежду си, независимо от това дали са врагове или не
  • 3 АЛФА Q4

    17 3 Отговор
    ОТ ПОРШЕ СЛЕПИ ЛИ СА ПОНЕ ДА ГЛЕДАТ КАК СЕ ПРАВИ КАК ИЗГЛЕЖДА
  • 4 Хаха

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Страхотен коментар, показващ колко малко знаеш за Японската култура. Помисли над това какво казва Ice Cube, когато дава интервю относно песента Fuck The Police "Ами помислете защо никой, не казва Fuck the Fireman".Истината е, че Япония дори съкрати голяма част от полицията поради липса на престъпления.Твърдението ,че се били разбрали с якудза са смешни точно колкото, коментар на някой който и идея си няма за какво говори.
  • 5 незнайко

    15 1 Отговор
    Красота, мощ и изящество лъха от този автомобил. Японците знаят как да правят почти всичко !