Last news in Fakti

24 Юни, 2010 11:59 2 920 0

Уличен състезател на базата на Yamaha XS650

  • yamaha xs650-
  • мотоциклет-
  • състезател-
  • уличен

Един бърз поглед върху мотоциклета на снимките те кара да си мислиш, че той е доста скъп, но това въобще не е така и всеки запален байкър, притежаващ малко талант може да си го направи сам.

За основа е използвана рама от Yamaha XS650, произведена през 1975г. и стояла цели 15 години в двора на собственика на тунинг ателието Cycle Sports в Хюстън, щата Тексас.

Екипът на Кен Фонтенот е вдъхнал живот на ръждясалата рама и е добавил разнообразни детайли, събрани от различни мотоциклети. Така например, двигателят е произведен през 1977г. и по него не са извършвани промени, а само е бил почистен и боядисан.

Абсолютно всичко по мотоциклета, без да се включва стойността на труда, е струвало на ентусиастите само 1 800 щатски долара, като те са решили да участват с него активно в състезания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА