Last news in Fakti

17 Декември, 2019 11:05 8 963 40

Mercedes с нов еталон при автомобилите

  • mercedes-benz-
  • eqc-
  • ces
Mercedes с нов еталон при автомобилите - 1

На изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас, което ще се проведе в началото на следващата година, компанията Mercedes-Benz ще демонстрира нов концепт. От марката го описват, като новаторски и свръхиновативен.

С помощта на тази концепция Mercedes преосмисля понятието "екологично безопасен лукс". От компанията заявяват, че тази концепция ще се превърне в еталон на бъдещата мобилност, но все още не разкриват детайли около иновацията.

Не е изключено обаче, за основа на новия концепткар да бъде използван електрическия седан Vision EQS, който беше представен през септември тази година във Франкфурт (на снимката). Този автомобил беше показан, като батерийна алтернатива на S-Klasse.

Главната особеност на Vision EQS, която най-вероятно ще залегне и в подготвяната за CES иновация, са основните светлини Digital Light, които имат холографски ефект и изглеждат, като "плаващи" в пространството.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    51 23 Отговор
    Винаги са били еталон и пак ще са с електромобилите

    Коментиран от #3

  • 2 бегачка

    17 27 Отговор
    Това е MAZDA 6
  • 3 гост

    19 39 Отговор

    До коментар #1 от "Караиванов":

    Даа , еталон за провал , хахахах !!

    Коментиран от #33

  • 4 Гост

    10 52 Отговор
    мерцедез скоро ще флират.след тях ще фалират сички останали стогодишни щото тесла ще ги поглътне или смачка с конкоренциата си.тесла набира чодовиштна енерцеа и печели още и още делове от пазара за коли от което стогодишните изпадат в паника и не знаят какво да сторат.ше почнат да искат да и са молат да се слеат сас тесла за да оцелеият ама тесла няма да ги иска защото иска да е номер едно а това е достатачно за да е номер едно.

    Коментиран от #5, #15, #39

  • 5 хогх

    23 10 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Тесла няма как да лидерства ако няма печатницата за пари на САЩ. Всичко е много скъпо да се произвежда в Щатите. Вкл. и тесли .

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 6 Brabus

    31 10 Отговор
    Mercedes винаги са били еталон!
  • 7 гост

    6 15 Отговор

    До коментар #5 от "хогх":

    Ама разбира се , то затова Мерцедес ПРОИЗВЕЖДА почти половината си коли в САЩ , че и ги изнася от там за Европа , със всичките допълнителни разходи , хахах !!

    Коментиран от #9

  • 8 5454

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "хогх":

    Абсолютна глупост.
  • 9 гост

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ако случайно не си разбрал , от тия почти 10 000 души , дето Мерцедес обяви , че ще съкрати , 90% са в Европа и Китай , в САЩ съкращения почти няма да има !!
  • 10 Гост

    4 13 Отговор

    До коментар #5 от "хогх":

    не си прав.тесла печелат от сяка една кола но си прават отчетите така че да не личи печалбата за да не плащат данак за неа. защо да плащат данаци за да купуват правителствата бензин и отровен дизел с тех ли. а парата които сащ дават на тесла всичката е от данака на електромобилите по света и от спестяването на пари от гориво с теслите. всичката пара която се вкарва в тесла е изкарана от електроколите. почети малко колко много електроколи има по света и ште ти падне шапката. виж и колко малко почнаха да изостават старите коли и вече само простите ганювци ги карат ама и това ште свърши. правителството за да флезне в ес тряба да ви наложи на сичките да си смените колите с елекротоколи да ви доде акала и на вас. да видите как е по добре на ток и да станете хора като човеците.искате пазарна економика ама то тя она не става по желанее а се налага сас сила на исостаналото населенеие. не сте досрасле да стие за демокрациа. манаталатета ви още не е европески на вас ама ша ви са напрай.

    Коментиран от #13

  • 11 az#ЛибераленКрах

    6 9 Отговор
    По-грозен не успяха ли да го направят???
  • 12 Гост 5

    14 2 Отговор
    Неграмотни Гост-и започнаха да дават акъл ,как стогодишни фирми щели да фалират ,и как се укриват милиони данъци .Пази Боже!
  • 13 ПросТ

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Големи проблеми имаш.Не си интересен!Не се заблуждавай!

    Коментиран от #18, #23

  • 14 Масларчето питайте

    11 5 Отговор
    Мерцедес отдавна не са еталон за нищо ...бяха до кум края на осемдесетте години, след това се юрнаха и те по нанадолнището...Виждал съм такива трагедии при чисто нови Мерцедеси, че ''Лада '' или ''Алеко'' са нищо пред тях...Мисля че не е нормално на 20 000 км кола, с найлоните още вътре, да тече като продънена от всички възможни места...имал съм и такъв случай.Като викнах човека да слезе в канала и сам да види..да не ви казвам каква му бе реакцията...Пак излезе пич, та ми купи други работни дрехи.

    Коментиран от #16, #17, #24

  • 15 До гост

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Научи се да пишеш бе гост
  • 16 Гост 5

    9 5 Отговор

    До коментар #14 от "Масларчето питайте":

    Къде го видя Мерцедес на 20 000 км да тече като продънен , в Силвър Стар ли работиш? Явно си" някой"гайкаджия или прост-о масларче в долнопробно гаражче

    Коментиран от #38

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не обръщай внимание на трола

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ПросТ":

    Не виждаш ли че иска да дискредитира тези които защитават електромобилите.
  • 19 Не обръщай внимание на трола

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "AMG":

    Този пък прави същото, само че с любителите на Mercedes. Не им правете кефа да им отговаряте. Те с това се хранят.

    Коментиран от #22

  • 20 Японеца

    3 4 Отговор
    Японците винаги са разузнавали технологиите на западна Европа, САЩ им ги даваха наготово. НО мерцедес явно краде дизайн!

    Коментиран от #21

  • 21 AMG

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Японеца":

    моля ,краде ги сега щото си продадоха производството в много страни по света , едно време на дали Хитлер щел е да разреши това да стане , сега ако доиде и види какво се прави , ще има много наказани до стената , казвам ти сериозно .
  • 22 AMG

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Не обръщай внимание на трола":

    да благодаря ти , знам че тука има много утрепки , които нарочно говорят на опаки , на много им чета коментарите и ,им се присмивам , понякога стават за смях от терикатщина и празноглавие .

    Коментиран от #26

  • 23 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ПросТ":

    дефинирай се големи проблеми
  • 24 Ппетров

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Масларчето питайте":

    И аз имам такъв случай. Събрах ме му лагерчета марка ина в една кофичка. Скъп боклук.
  • 25 Лудогорец8

    3 2 Отговор
    Немците крадът дизайн от МАЗДА
  • 26 Масларчето питайте

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "AMG":

    Виж сега, AMG ли си, ГМО ли си, първо понаучи граматиката и тогава пиши коментари , щото в три реда имаш десет правописни грешки.Хейтър си ти , защото коментираш другите, вместо да дискутираш по темата...и ще слезна на твоето ниво-бОли ма онаа работа дали верваш или не.Това което съм видял с очите си няма начин да ме убедиш че е лъжа...капиш...айде сега, метай се на двайсегодишната ''очиларка'' и си мисли че си еталон за глупаците...

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 AMG

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Масларчето питайте":

    какво си видел бе детиняк , 30 все мерцедеси карах пура126 140 115ка все ес класи едно време в УБО , бяхме доста културни водачи от старата школа , а не сега като тези млади колеги с голямото самочуствие , и се мислят за нещо много , а ти недеи да ме убиждаш щото не ти води чест , не си на годините си ми за да споря с тебе , още повече да се гавриш с любимата ми марка ., ако си си гаражен маистор и разтегляш локуми това си е твои проблем , и не ставаи за смях щото тези автомобили са мильонници , на дали ще протекат на 20 000км масло , просто си смешен ,това което пишеш.

    Коментиран от #29

  • 29 Масларчето питайте

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "AMG":

    ХАХАХАХАХА...деде, дедеее.....жалба по младост а.....аз съм 63 набор, а ти.....виждали сме и ние мерцедеси и затова ти правя сравнение...но както искаш, никой не ти пречи да си обичаш марката, ама не се опитвай да налагаш мнение и квалификации.Личи си че си бил прост шофер, па макар и на ''Мерцедес'' и май до като си идеш от тоя свят, такъв ще си останеш...айде със здраве и не си мисли че света почва и свършва с ''Мерцедес''.А иначе селянията ти си личи отдалече...

    Коментиран от #30, #32

  • 30 Гост 5

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Масларчето питайте":

    Те за това президенти,премиери ,диктатори ,кино звезди ,бизнесмени карат или се возят в Mercedes ,а не в Honda
  • 31 На Баба ти царвулите

    0 2 Отговор
    Повечето ще фалират някои ще оцелеят щот имат фенове кат тея цървули в тоя чат дето карат емблемата или щот му харесвал цвета.

    Коментиран от #34

  • 32 AMG

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Масларчето питайте":

    ТОВА 57 НАБОР АКО ТИ СЕ СТРУВА ЗА ДЕДЕ , В ГРЕШКА СИ , И ТИ ЩЕ ДОИДЕШ СКОРО НА МОЯ , А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СЕЛЯНИЯТА , АЗ ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ , ВСЕ СИ ЖИВЕЯ В КВ.ДЯНА БАТ, Я МИ ОБЯСНИ КАКВО ТИ Е ТЕКЛО МАСЛО ЗА 20 00КМ , АМА ПО КОНКРЕТНО , ЩОТО ВИКАШ ЧЕ СЪМ БИЛ ТЪП ШОФЬОР СПОРЕД ТЕБЕ И НИЩО НЕ РАЗБИРАМ , АЗ НА НИКОИ НЕ НАЛАГАМ МНЕНИЕ , НО ТИ МАИ ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ,ИЛИ ВЕРНО СИ НЕГРАМОТЕН , КАРУЦАР , ПО ТАЗИ ЛОГИКА ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ С СПЕЦИЯЛЕН РЕЖИМ ЗА ДВИЖЕНИЕ ОТ ТАЗИ МАРКА , ДАЖЕ И ТАКСИТАТА КОИТО СА МИЛЦОННИЦИ ТРЯБВА ДА СА ПРОТЕКЛИ ЛИ , ТИ АКО СИ ГРАДОЛЕСНИК ПРОБЛЕМА СИ Е ТВОИ , НЯМА КАК ДА МЕ УБЕДИШ НОВА КОЛА НА 20 ХИЛКИ ДА ПРОТЕЧЕ, ОСВН АКО НЯКОЯ ГАРНИТУРА Е ЗАЦЕПЕНА ИЛИ ИМА ФАБРИЧЕН ДЕФЕКТ , ИЛИ НЕЩО СИ ОТКЪРТИЛ В ГОРАТА АКО ТИ ТРЕБЕ ЗА У ГОРАТА КУПИСИ ДЖИП ГЕГА , НО ТОВА КОЕТО Е РЯДКОСТ ПРИТЕЗИ АВТОМОБИЛИ , АЗ НЕ САМО ГИ УВАЖАВАМ ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ , НО СЪМ СОБСВЕНИК НА ДВА ОТ ТЯХ , И ЦЯЛОТО СЕМЕИСТВО ГИКАРА , ЖЕНАТА , СИНЪТ МИ ,ЩЕРКАТА , ДАЖЕ СЕКА ОЧЯКВАМ ВНОС НА ОЩЕ ДВА АВТОМОБИЛА И ЕДИН ДЖИП МЛ, И ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ , СЕГАШНИТЕ АВТОМОБИЛИ , НЯМАТ НИКАКВО КАЧЕСТВО , ЗАЩОТО СА ШИРПОТРЕБ , И СА ПРАВЕНИ ПО ТРУДОВО УБОЧЕНИЕ , АИДЕ БАИН ЛЕКА ТИ НОЩ И НЕ ПИШИ ДРУГ ПЪТ ГЛУПОСТИ , ЗАЩОТО СТАВАШ СМЕШЕН , ХАХАХА НА 20 000 КМ , МАСЛО МУ ПРОТЕКЛО ХАХАХАХАХАХАХУУУАХАХАХАХАХАХОХОХОХОХОХОХОХОЕХЕХЕХЕХЕХЕХАХАХАХАХАХА, ПАЛЯЧО

    Коментиран от #35

  • 33 Goshe

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Като не знаеш мълчи поне... Само ще добавя че двигател на миналото столетието е на Benz, и по-точно AMG
  • 34 Gosheto

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "На Баба ти царвулите":

    Не мисля така, харесвам мн марки( не само за коли)! Винаги избирам ( поне гледам) качество и цена да съответстват! Пример: Няма да си купя кола и определена за 20000 лв със същите екстри като кола за 4000
  • 35 Масларчето питайте

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "AMG":

    Ми че ти си почти гушнал букета бе, селинджър..а в кой град е тоя квартал Дяна.Там явно карат таксита милцонници с спецялен режим, управлявани от градолесници..батка, нещо не си добре- или не си в час или жена ти редовно те блъска с тиганчето по кратуната..боже мили, ти ако си бил в УБО Фидел Кастро ще си обръсне брадата в гроба. А ако наистина си бил..коментара е излишен.А що ли ми приличаш на един мушмул, дето пробиваше релси с Калашников, само че тогава май ФАУВЕ ти беше любим автомобил..дааа ти си, ти си...хахахахаха. И нали знаеш кой пише с големи букви, така че ...успокой топката, щото на тия години... Пини си едно лексотанче и паркирай на топло до бабата, пък Мерцедесите ги остави, и едно пълно хале от тях да имаш, пак ще си останеш бесен селянин...

    Коментиран от #36, #37

  • 36 AMG

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Масларчето питайте":

    абе папуняк говоря ти за старите класики 124,190 ,126 140 , се караха в германия масово като линеики , полицеиски коли и таксита , а тука мутренските години не си ли ги спомняш с ес класите , едно време фатик какво караше , а крушата , не ти говоря за сега, а за онова време когато колите бяха коли , недеи да ми хвалиш новите кочини , ама за нищо на света , , а ти като малък си падал на главата си , за това не можеш да проумееш , ти каква кола караш в момента .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ами

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гост 5":

    С двигател на рено няма как обаче с тези Китай схеми майбах тесла и прочие. Може докато се качваш да се забие в насрещното и да се запалиш жив. Или докато се зарежда в САЩ да гръмнеш заедно с децата всичко е късмет. В ес поне там подземни паркинги там 1 2 милиона коли отишли пари се печатат здраве да е.
  • 39 Ицо

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Колега вярно трябва да обърнеш внимание на правописа. Но от друга страна виждам, че си разгадал по някакъв странен начин фирмената политика на TESLA Inc. и си пробвал да обясниш близкото бъдеще.
    Да знаеш, че ще те послушам, отивам да си купя една Тесла и малко акции.
  • 40 незнайко

    1 1 Отговор
    Еталон за най грозна предница ли е това ?