Last news in Fakti

18 Декември, 2019 15:33 2 218 2

Още повече офроуд възможности за Land Rover

  • land rover-
  • jaguar-
  • bowler
Още повече офроуд възможности за Land Rover - 1

Jaguar Land Rover обяви, че придобива Bowler, базирания във Великобритания производител на автомобилни части, всъдеходи и рали рейд автомобили.

Основан през 1985 г., Bowler е пионер в производството на специализирани автомобили за офроуд състезания във Великобритания и се гордее с множество успехи от международни рали рейд мероприятия.

Още повече офроуд възможности за Land Rover

Опитът, който Bowler е натрупал в сферата на динамиката на автомобилите на разнородни терени, техниките за производство с нисък обем и доказването на издръжливостта на компонентите при екстремни условия, е изключително важен за JLR. Special Vehicles Operations e подразделение на JLR и включва SV, Vehicle Personalisation и Classic. Сега, Bowler се включва като четвърто звено.

Иначе от самото си създаване Bowler е тясно свързан с Land Rover, което през 2012 г. преминава и в партньорство между тях и води до създаването на популярната серия рали автомобили Defender Challenge by Bowler през 2014 - 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 447

    8 1 Отговор
    Е тогава какви са новите възможности за Land Rover? И преди, и сега доплащаш и получаваш Bowler=
  • 2 Ивайло

    9 2 Отговор
    Ей това е истинска джипка!!! С кеф бих карал такава!!! А не сегашният паркетник!!!