Last news in Fakti

12 Януари, 2020 10:30 7 459 15

Задават се Q9 и четириврато TT

  • audi-
  • q9-
  • tt
Задават се Q9 и четириврато TT - 1

Премиум асортиментът на Audi вече определено е широкообхватен, но новите слухове предполагат, че до края на следващата година автоконцернът ще излезе с две нови предложения.


Дългоочакваният Q9 уж пристига в края на 2020-а. Слуховете за модела датират от години, а Audi вече е запазило правата за името на модела. Противно на предишните спекулации сега се спекулира, че Q9 би бил голям, триредов кросоувър, който да се конкурира с BMW X7 и Mercedes-Benz GLS. Всъдеходът дори може да получи RS версия с максимална мощност от около 592 конски сили. По-ранните спекулации предполагаха, че от Инголщат възнамеряват да придадат на Q9 купе форма.


Слухове има и около бъдещето на Audi TT. Един от тях е, че моделът ще бъде съживен с четири врати, заменяйки A3 Sportback и A5 Sportback преди края на 2021-а. Предполага се, че гамата на агрегатите ще включва както електрифицирани, така и напълно електрически варианти.


Няма съмнение, че TT вече няма да се предлага като купе и роудстър, след като дойде краят на сегашното поколение. Спекулациите продължават да се разрастват за това, което Audi възнамерява да направи с абревиатурата. Предишен слух дори предполага, че от Инголщат биха използвали името за нов електрически кросоувър.


Все пак, алтернатива на текущия TT ще се появи в продуктовата гама на Audi. Брам Скот, председател на управителния съвет на автоконцерна, потвърди през 2019-а, че се задава електрически модел, който ще запълни дупката.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    20 17 Отговор
    Спортбак са уникални грозотии.

    Коментиран от #15

  • 2 Пародия

    31 9 Отговор
    От снимката личи,че единствено джантите не са от пластмаса.Но докато има сноби които са готови да похарчат колосални суми само заради дизайна,такива модели ще има още дълго.

    Коментиран от #4

  • 3 като % от населението....

    18 3 Отговор
    ...колко могат да си позволят?Питам само

    Коментиран от #5

  • 4 123

    8 24 Отговор

    До коментар #2 от "Пародия":

    А какво да си купи човек с пари? Сигурно 'желязна' щайга от изток? Аз да имам пари да су го купя, пък ти ме мисли за снобар, дреме ми на банковата сметка😀

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Ами

    2 19 Отговор

    До коментар #3 от "като % от населението....":

    едва ли голям процент.Ти какво би предложил?Може би на бедните да ги подаряват....
  • 6 Евала

    3 20 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    пожелавам ти скоро да СУ го купиш...
  • 7 Красота

    8 21 Отговор
    Винаги са напред в дизайна.
  • 8 Значи Байо 🐰

    27 10 Отговор
    БМВ и Ауди са не просто коли, а тежка диагноза за неизлечима болест. Минута мълчание в памет на "героите", покосени от коварния вирус. 🕛И сега малко по темата - колицата безспорно е хубава, но видя ли параолимпийската емблема и представя ли си какво се крие под капака и всякакъв предишен ентусиазъм ми се изпарява моменталически.

    Коментиран от #12

  • 9 Куню простия

    21 0 Отговор
    На Q9-ката ще има ли възможност за теглич ?
  • 10 Японеца

    25 5 Отговор
    Очаквайте Q10, 11, 12, 13 конфекция безкрай, всичко еднакво!

    Коментиран от #13, #14

  • 11 Хахаха

    8 21 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Напълно си прав по-голям мазохизъм от това да си купиш кола от изток(тоест руска) няма! Аз си купих преди два месеца мерцедес х класа. Какво ми е впечатлението до сега ли? Само едно : бате бате направо разкошно. А за тези които ще хейтват да ми отговорите, защо пеят за панамери вместо за лади и москвич аааа? Еми много просто щот им са ясни нещата, колкото и ние тук да им ли*ем за*ниците. А колкото до факти, ако ми изтрият коментара ще покажат колко съм прав.
  • 12 123

    10 21 Отговор

    До коментар #8 от "Значи Байо 🐰":

    И какво се крие под капака? А под твоя капак какво се крие? Ха ха, поредният 'спец' със накладки за 23 лева! И бре ....
  • 13 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Японеца":

    Абсолютно точен коментар! Апропо, това важи за всички! Давай, бълвай, за да лапат консуматорите! Пък после пак ще си говорим за екология и боклуци!
  • 14 123

    2 9 Отговор

    До коментар #10 от "Японеца":

    Конфекция викаш? Сигурно имаш на предвид: 3 цилиндров бензинов двигател, 2 лоста, 1 волан и 4 врати,а? Конфекция ти е мисленото, а като гледам бая папагали ти пригласят! Ей, това 'оризарската' секта нямате оправия!
  • 15 vasik atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Порно":

    няма грозно ауди
    само парите са му грозни