6 Август, 2021 12:44 3 576 7

BMW тества обновеното X5

  • bmw-
  • bmw x5-
  • x5m

Очаква се SUV-то да дебютира в съвсем близко бъдеще 

След като по-голямата част от моделната гама на BMW бе обновена през изминалите месеци, то ето че и едно от най-популярните SUV-та в световен мащаб също ще получи фейслифт в близко бъдеще. Папараци на BMWBlog снимаха върховата версия на модела по време на тестове, а покрита с камуфлаж предница не показва почти нищо от новостите отпред.

Най-вероятно моделът ще запази сравнително компактния размер „бъбреци“ в предната част, а промените ще са главно в отворите за въздух, които ще са с нова форма, подобно на тези при X3 и X4, както и 5 Series. Фаровете от своя страна също ще получат нов дизайн във вътрешната част, както и нова форма на дневните LED светлини.

A post shared by BMWBLOG.com (@bmwblog)

Макар да не виждаме кадри на задната част или интериора, то предполагаемите промени там също не са много по-различни от няколко дизайнерски щрихи. Стоп светлините, подобно на фаровете също ще получат нови форми, а бронята най-вероятно ще бъде с по-различна форма от тази при настоящото поколение.

Във вътрешността очакваме моделът да получи последната версия на BMW iDrive, а опционално да може да се поръча и по-голям екран на инфотеймънт системата в централната част. Все пак повече подробности ще разберем скоро, когато от марката разкрият обновеното X5 в пълния му блясък.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    10 12 Отговор
    Ако е като предните Х5 - ци , благодаря - няма нужда. В сайтовете за продажби повече от Х5 и Голф - няма. И са на една и съща цена.

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 2 VikiLexus

    10 1 Отговор
    Е юни 2019 г. излезе настоящото Х5 - на две години ли ще го сменят вече?
  • 3 Марио

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пилот на Ферари":

    И колко х5-ци кара за да се изказваш?!Карам х5, закупен нов 2018 и е супер.И върви, удобен е, има куп екстри и изглежда супер.
  • 4 азз

    7 2 Отговор
    кисело е високото грозде
  • 5 БатП

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пилот на Ферари":

    Седи си гледай голфовете и не се обаждай. На една и съща цена са, ама с разлика 10 години. Явно и Ферари си виждал само на стикер от дъвка Турбо. Селските разбирачи баш най разбират.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ввв

    2 2 Отговор
    Аааа,какъв фейс бе,вади новият модел,през 6 месеца ги изкарвайте,кой от кой по-грозен…