6 Януари, 2022 11:20 3 878 7

Renault показа наследника на Kadjar

  • renault-
  • austal-
  • kadjar

Austral ще бъде представен по-късно тази година

Renault показа наследника на Kadjar - 1

В края на изминалата година, от Renault анонсираха най-новия модел в своята гама – Austral. Той е пряк наследник на най-големия кросоувър в гамата на французите – Kadjar и ще бъде представен официално по-късно тази година. Преди това да се случи, маркетинговият отдел на Renault разпространи няколко снимки на покрит с камуфлаж автомобил, както и кратка информация за него.

Renault показа наследника на Kadjar

Новото Renault Austral ще бъде построено на платформата CMF-CD3, която се използва още от Nissan и можем да намерим при новия Qashqai и X-Trail. Благодарение на нея, Austral трябва да е по-комфортен, да предлага повече системи за безопасност и по-добра изолация на звука.

Renault показа наследника на Kadjar

Макар да не виждаме цялостния дизайн на SUV-то, ясно можем да отличим новия дизайнерски език на марката, който бе представен с електрическия Megane E-Tech. Към момента знаем, че Austral ще бъде дълъг точно 4.51 метра, което е повече от това на споменатия вече Megane.

Renault показа наследника на Kadjar

По време на тестовете от Renault са наели 900 водача, които да тестват Austral по пътищата на Франция, Испания, Германия и Румъния и да изминат 600 хиляди километра. Допълнително от Renault тестват Austral и на писта, където целта е около 1.4 милиона километра.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    8 4 Отговор
    И да не забравят супер двигателя 1,3 по възможност 3 цилиндъра, за да могат да поставят нов рекорд на Нюрбюгринг за най-бърз СУВ

    Коментиран от #4

  • 2 AAA

    18 0 Отговор
    "пряк наследник на най-големия кросоувър в гамата на французите – Kadjar"

    Абе като гледам най-големия кросоувър на Рено е Колеос, не Каджар.
    Поне от време на време гледайте какво пишете.

    Коментиран от #5

  • 3 223

    2 6 Отговор
    Много добър дизайн, най накрая и Рено да изкарат кола. Браво.
  • 4 Ами то при

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "коки":

    хибридите и тези3 цилиндъра е много,но когато не си в час е так,пишеш глупости..
  • 5 Да по

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "AAA":

    принцип и ти сиправ и автора Галин е прав,защото Колеос отпадна от моделната гама вече,така че Каджар остава за известно време най-големия а Аустралис се явява негов наследник и заместител.
  • 6 коки

    3 0 Отговор
    До коментар 4, това че не съм казал нещо за хибридите не означава, че ги харесвам. Да си купиш хибрид е по-голяма простотия от 3-цилиндров двигател.Не стига че ти отнемат полезен обем, но разнасяш и сумати килограми батерия за мерси. Дори нова от магазина да е вземеш, след първите 2-3 години капацитета на батерията ти спада и си я разнасяш ей така за авторитет, нищо че автопроизводителите друго разправят
  • 7 БАРС

    2 0 Отговор
    Каджара си е добър като гледам тоя модел и той е много добър.Браво на французите!