Last news in Fakti

7 Април, 2022 11:47 3 080 3

Bugatti изпраща Chiron в сервиза заради неправилно завит болт

  • bugatti-
  • chiron-
  • сервизна акция

Един единствен екземпляр подлежи на сервизна акция

Bugatti изпраща Chiron в сервиза заради неправилно завит болт - 1

Bugatti обяви сервизна акция засягаща един единствен автомобил от модела Chrion. Става въпрос за екземпляр произведен на 16 ноември 2017 година, а проблемът с него е… недозавит бол. Проблемът е бил установен на 3 март тази година, а на 21 март компанията е подала сигнал към нужните власти за грешката, която е направена.

Bugatti изпраща Chiron в сервиза заради неправилно завит болт

Става въпрос за един от двата болта, които държат укрепващата рамка в предната част и по спецификация трябва да бъде завит с минимум 19Nm, а при конкретният екземпляр е завит с 9Nm. От компанията представиха и пълна информация за това как са открили и анализирали проблема, преминавайки през „база данни за завитите болтове“ по време на производството на цялата серия Chiron.

Bugatti изпраща Chiron в сервиза заради неправилно завит болт

Bugatti казва, че няма други пострадали автомобили, а собственикът на засегнатия автомобил ще бъде уведомен и колата му ще бъде откарана до най-близкото представителство на марката, където ще бъдат извършени корекции.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    6 3 Отговор
    "недозавит боЛ" ;) Този болТ държи пъпа, развие ли се и пада гъа!
  • 2 ЕдинБолт

    3 5 Отговор
    Ние ще си купим 6 ракети по 80кг за да защитаваме цялата държава, те за един болт ... ами може да се окаже че и нашите 6 ракети са с незавити болтове, тогава да се пишем бегали, защото чакаме някой да си препрови базата за да ги дозатегне.
  • 3 fon4o

    11 5 Отговор
    Все пак VAG групата го прави.. няма как да не прецакат нещо. Щом за толкова бутиков автомобил при 500 бройки за 6 години, имат пропуски, смятайте какво става с масовите им каруци...