Last news in Fakti

18 Август, 2022 17:53 1 587 4

ФБР се сдоби с електрически Mustang

  • fbi-
  • фбр-
  • ford-
  • mustang-
  • mach e

Mach-E бе заснет от гражданин пред сграда на властите

ФБР се сдоби с електрически Mustang - 1

Федералното бюро за разследвания, известно още като ФБР се е сдобило с поне един електрически Ford Mustang Mach-E. Това показва снимка на американски гражданин, който публикува кадъра в социалната мрежа Reddit. Към момента властите не са оповестили официално подобна новина, но различни полицейски управления в САЩ вече анонсираха покупката на подобни коли.

Конкретният автомобил е боядисан в тъмно син цвят и се отличава с бели надписи FBI и Police, светлоотразителни ленти и значка върху вратите. Впечатление прави липсата на светлини или поне видими такива, но вероятно те са скрити в купето и фаровете на автомобила.

Колата изглежда, че е по-спортния GT вариант с 20-цолови джанти и два електромотора. Те осигуряват мощност от 480 конски сили и максимален въртящ момент от 814 нютон метра. Това позволява ускорение от 0 до 100км/ч за под 4 секунди и пробег от 435 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ха ха

    2 1 Отговор
    По-бързо ще изгарят.

    Коментиран от #3

  • 3 3-фазния

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Да, айдуците, понеже ще им идват тихомълком до къщите и ще ги ловят по бели гащи. А помислят ли да бягат - влиза unbridled mode (режим необязден) на Мустанга и за няколко преки са с белезници по очи. Докато мъчиш талигата да набере, онова вече ти е на стоповете и ти присветва.

    Коментиран от #4

  • 4 Про100 100

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "3-фазния":

    Е това ли е мустанга? 🙄Пълна джендария.