12 Септември, 2022 10:18 8 613 4

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)

  • nissan-
  • x-trail-
  • цени

Базов модел започва от 64 490 лева

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ) - 1

В края на месец август, Nissan представи четвъртото поколение на най-големия си кросоувър в Европа – X-Trail. Всъдеходът получава технологии от ново поколение, променен дизайн и нови варианти за задвижване. „Джипът“ се предлага в конфигурация с пет или седем места и може да се похвали с дължина от 4.68 метра, височина от 1.73 метра, широчина от 1.84 метра и междуосие от 2.71 метра.

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)

По отношение на дизайна, всъдеходът изглежда по-модерен, като голяма част от това се дължи на новите LED светлини разделени на две, както и V – образната решетка, която се превърна в символ на марката. Интериорът също е по-модерен и луксозен с изцяло нова визия и разпределение на панелите.

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)

Базов модел с 1.5-литров бензинов мотор със 161 конски сили, предно предаване и безстепенна автоматична трансмисия започва от 64 490 лева, а в оборудването му можем да открием системи за безопасност от последно поколение, климатроник, LED светлини, парктроници отпред и отзад и други. По-високите нива на оборудване добавят камера за задно виждане, двузонов климатроник, дигитален километраж пред водача, 19-цолови джанти, адаптивни LED светлини и други.

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)

Базовото ниво на оброудване се предлага единствено с предно задвижване, но може да бъде получено и с 1.5-литровия хибриден двигател с мощност от 201 конски сили. Ако желаете същия двигател, но с 4х4, трябва да преминете към следващото ниво на оборудване, което започва от 86 490 лева за модел с 4х4 и достига до 99 490 лева за най-високото ниво на оборудване и 4х4.

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас (БГ ЦЕНИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    5 15 Отговор
    По-добре RAV4
  • 2 Дали?

    17 1 Отговор
    И що да е по-добре
  • 3 Борко

    3 5 Отговор
    с десен волан у бг кой ще го купува
  • 4 Тарикат

    1 6 Отговор
    Излишне скъпи японски еднодневки. Веднъж строши ли се , по-добре бягай за лада или Москвич, защото една дюза струва колкото цяла лада