Last news in Fakti

12 Януари, 2023 18:55 4 064 9

Honda показа новия Jazz с повече мощност

  • honda-
  • jazz-
  • хибрид

Моделът бе представен в няколко версии

Honda показа новия Jazz с повече мощност - 1

Следвайки промените на Honda Fit в Япония, компанията представи и обновената версия на Jazz за Европа. Промените в дизайна са минимални и повечето от тях засягат хибридния тракт, който се предлага за Jazz e:HEV. Добавено бе и ново оборудване с името Advance Sport, което се присъединява към Jazz Crosstar.

Новият дизайн се изразява в наличие на нови брони с по-големи отвори и черни декоративни елементи, както и нова решетка тип пчелна пита. Праговете са специфични за различните модификации, както и джантите с размер от 16 цола. Предлагат се още нови цветове и дизайн за джантите. Подобни са и промените в интериора, които засягат нов десен на тапицерията и нови цветове за таблото и декоративните елементи.

Системите за подпомагане на шофьора са подобрени с нова камера с по-голям ъгъл, асистентът за шофиране при задръстване, който работи от 0км/ч. Всички модели вече пристигат стандартно с 10 въздушни възглавници.

По отношение на задвижването, всички модификации се предлагат само с хибриден бензинов двигател с мощност от 123 конски сили и 253 нютон метра въртящ момент. Това е с 14 конски сили повече от преди. В основата на всичко стои 1.5-литров бензинов двигател и автоматична трансмисия. Продажбите на обновения модел ще започнат след няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 FUСК ТЕА БГ

    18 0 Отговор
    Какво ли да е написал толкова №1, за да го изтриете с автоматичната си изтривалка?
    Съвсем сериозно ви предупреждавам, че ако продължавате БЕЗПРИЧИННО да триете коментарите на хората (автоматично или не!), при това - на ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора, скоро ще ви останат само останалите! А от тях - файда няма!

    Коментиран от #3

  • 3 Хайл

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "FUСК ТЕА БГ":

    Не му е харесал коментара на аФтора гален ганюф и за това е изтрит
  • 4 дизайна

    7 6 Отговор
    Всичко ще се оправи при Хонда ако изгонят дизайнерите. Друг вид имаха преди.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Милен

    10 2 Отговор
    Имам джас, но доста стара модефикацивия. 2004 год. е. Като цяло ми харесват хондите и бих казал, че тази кола е универсална поради ред причини които нямам време да изброявам, а и хората които я имат знаят за какво говоря. Но ще кажа само едно. Мощността не е достатъчна на старите модели. Дано новите са по добре в това отношение. Все пак на хартия имат повече коне. Моята е куц кон с тоя измислен мотор някъв си ДСИ или там каквото му викат. Ако бяха сложили един ВТЕК както на сивика, щеше да е незаменима. Но и така е добра.

    Коментиран от #7

  • 7 Ферхондето

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Милен":

    Имам VTEC Jazz!
    A ти не си в часс!

    Коментиран от #9

  • 8 Джу Джаро

    5 1 Отговор
    Изглежда яко Хонда пооправиха дизейна
  • 9 Милен

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ферхондето":

    Защото ти е от по новите модели. Моят не е. Предполагам твоят ще върви по добре.