25 Март, 2023 10:30 2 485 1

Последни тестове за новия VW Tiguan (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • tiguan

Кросоувърът бе уловен от фотографи в снега

Последни тестове за новия VW Tiguan (ВИДЕО) - 1

Настоящото поколение Volkswagen Tiguan е на пазара от 2016 година и макар през 2020 година да получи леко освежаване под формата на фейслифт, кросоуврът се нуждае от повече промени, за да се справи с конкуренцията. Тези промени ще дойдат при третото поколение на модела, което се очаква да дебютира по-късно тази година.

Преди това да се случи, германците подлагат популярния кросоувър на последни тестове в студено време и сняг. Тестов прототип на модела бе уловен от фотографи, криейки новостите под тежък камуфлаж. Volkswagen тества новия Tiguan от край време, но дори за момент германците не показват новото лице на модела, криейки го умело под сериозна доза стикери и заблуждаващи елементи.

Очаква се моделът да получи сериозни новости по отношение на дизайна, както в екстериора, така и в интериора. По отношение на задвижването, там не очакваме много промени, но няма да е изненада ако видим нови плъг-ин хибридни опции.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено фен 🇨🇵

    4 8 Отговор
    Един и същи баклюк добре че са вътрешнофирмените им продажби че иначе отдавна да са минало