Last news in Fakti

1 Април, 2023 10:32 2 054 8

Обновеният Cayenne се появи в нови снимки

  • porsche-
  • cayenne-
  • фейслифт

Кросоувърът ще дебютира на 18 април

Обновеният Cayenne се появи в нови снимки - 1

По-рано тази седмица от Porsche разкриха интериора на новия Cayenne, а сега в интернет се появиха и първите снимки на екстериора на кросоувъра. Те бяха публикувани от wilcoblock в Instagram и ни показват разликите между настоящото поколение на Cayenne и неговата обновена версия. Кадрите са от инфотеймънт системата на колата и показват предната и задната част.

Разликите отпред се свеждат до нови фарове, подобни на тези при Taycan, заедно с нови решетки под тях с по-прави форми. Мигачите от въздуховодите са изместени и вероятно са поставени заедно с дневните светлини във фаровете. Разбира се, разлики ще има и те ще са при различните модификации на Cayenne.

По отношение на задницата, там откриваме изцяло нов панел за стоповете, който се простира по цялата задна част, подобно на този при Macan. Светлините също са с нова форма и нови вътрешни графики. Отново ще видим разлики при различните модификации, като те ще се изразяват основно в долната част на дифузьора.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех 😆🤡🤣

    6 4 Отговор
    Ако евролюцията на видовете вървеше както еволюира дизайна на немските марки още щяхме да сме на ниво гъсеница
  • 2 пословици и поговорки

    7 1 Отговор
    Ами - преоблякъл се Илия ,огледал се - пак в тия !
  • 3 ТИРбушон

    1 3 Отговор
    Педала на газта реагира доста бавно за моя вкус. Прекалено много пари за една емблема.
  • 4 Коджа Бангиев

    6 1 Отговор
    Тарикатчета станаха и швабите ,сменят формата /малко/ на фаровете ,сложат още едно светодиодче в бронята ,пипнат малко и предната решетка и ... НОВ модел. Вътре разменят местата на таблетчетата /дето играят ролята на арматурно табло/ и им сменят /малко/ функциите и ... НОВ модел. Иначе ,всичко си е все същото ,ама снобарията /за да се дуе ,че кара НОВ модел/ плаща ли ,плаща. Коренно различни /за да се твърди ,че са нов модел/ от предходният модел са само BMW X-4 и BMW X-6 ,щото X -7цата е просто дълга петица а па новата седма серия / е наистина различна от старата ,ама / е такъв грозобойник че ...... .

    Коментиран от #7, #8

  • 5 овчар

    4 0 Отговор
    Само са направили фаровете,като на електричката иначе разлики със старото няма. Все едно да се каже,че новото Кю7 е нов модел,а то разликата е една лайсна отзад между стоповете.
  • 6 Еееее.....

    7 0 Отговор
    Това илюстрира , защо германците от номер едно , вече ги няма дори в първата десятка в класациите ! Ако така я карат , ще трябва да променим лафа на - колата хубава ли е , или е германска ?!
  • 7 джамбаз

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коджа Бангиев":

    Коджа , ти ги плюеш швабите , ама преди дни ми докараха от Франция едно Рено Аркана кюфнато отпред , взех го много тънко , та като го откарах да го гиздят се заврях да видя как е направено . Значи , гарантирам , че играчките от шоколадовите яйца са направени далече по качествено и от по качествена пластмаса . То даже не е еднодневка , ами е някакъв майтап .
  • 8 ТИРбушон

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коджа Бангиев":

    Не понасям бмв, но новото М8 competition e убиец.