6 Април, 2023 18:25 8 740 5

Пилот от Formula 1 гони крадци с личното си Ferrari (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • шарл льоклер-
  • крадци-
  • formula 1

Шарл Льокрер преследва сив Opel Mokka, който по-късно е задържан от полицията

Пилот от Formula 1 гони крадци с личното си Ferrari (ВИДЕО) - 1

Преди близо една година, световноизвестният пилот от Formula 1 и състезател на Ferrari – Шарл Льоклер се лишава от своя часовник след като двама негови „фенове“ го ограбват в Тоскана. Той е разпознат от тълпа, която бързо се събира около него, за да си направи снимка или за да получат автограф, но двама от хората в тълпата са с малко по-различна цел. При една от снимките, двама мъже крадат часовника от ръката му и бързо потеглят със скутер.

Льоклер бързо усеща, че часовникът му за около 300 хиляди евро го няма и тръгва след крадците със своето лично Ferrari 488 Pista. Малко след това, крадците предават часовника на мъж и жена с Opel Mokka, която се превръща в основна цел на преследването, както може да видите от клипа. След като вече разследването е приключило успешно, италианската полиция сподели кадри от охранителни камери, които показват пилота в действие.

На кадрите се вижда и как Льоклер отбива и се отказва от преследването, за да звънне на местните власти. Полицията съобщава, че е задържала четирима души, а в къщата на един от тях са открити два часовника и 23 хиляди евро. Групата е работила в района и се смята, че е отговорна за още няколко кражби на часовници достигащи до 80 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инспектор Дю дю

    35 2 Отговор
    Ми то опела тръгна след ферарито 😉
    Добре, че са от контингента и полицаите си ги знаят, кои са та са ги изтарашили, иначе "гонката" ич я няма😅
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един от стадото

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    мараба градски. Дори ментаците на такива часовници струват майкаси и баща си. Механизъм от класа на оригинала, корпус едно към едно, документи изрядни. Само дето името на чакащи и после получили/и някои още лични данни/ ги няма в база данни на производителя. То и Феррари така работи. Иначе Ролекси колкото искаш на колхозния пазар. Втора ръка- може, но трябва да си пълен идиот да го направиш без справка със централата. Такава сделка става само с адвокати и от двете страни, сериозна работа е, ако всичко е наред разбира се
  • 4 Интересно е колко бързо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    е усетил че му го няма.

    "Льоклер бързо усеща, че часовникът му за около 300 хиляди евро го няма"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.