Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 16:46 4 539 7

Kia представи обновената K5

  • kia-
  • k5-
  • фейслифт

Фейслифтът получава нови светлини и нов интериор

Kia представи обновената K5 - 1

Kia K5 се доказа като здрав и просторен седан, който сега получава малък фейслифт в родната Корея. Обновената K5 бе показана преди броени часове, като за момента виждаме версията предназначена за местния пазар, а скоро очакваме да видим и глобалния модел.

Промените по седана са минимални, като най-лесно може да разпознаете обновения модел по променените предни светлини, както и по по-големите отвори в долната част на бронята. В задната част се наблюдават нови накрайници на ауспусите, докато визията се завършва от нов дизайн за джантите, които варират в диапазона между 16 и 19 цола.

По-значителни промени са настъпили в интериора, където арматурното табло е обновено, за да побере чифт извити екрани. Освен това обемистият скоростен лост е премахнат в полза на малък въртящ се селектор. На същото място в долната част на централната конзола Kia е добавила сензор за пръстови отпечатъци. K5 получава и предна и задна камера с висока резолюция, които могат да записват и запазват кадри. Другите промени включват нов head-up дисплей, допълнителна шумоизолация и поддръжка на over-the-air актуализации.

Kia K5 вече може да бъде поръчана в родината си с 2,0-литров бензинов двигател, генериращ 160 к.с., 1,6-литров агрегат с турбокомпресор и 180 к.с., 2,0-литров LPI с мощност 146 к.с. и 2,0-литров хибрид със 152 к.с. от двигателя с вътрешно горене и още 50 конски сили от електромотора.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор
    Браво
  • 2 норм

    9 2 Отговор
    зад ницата е крадена от лексус
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КарсБГ 11

    8 1 Отговор
    Незнам кога я е представило но ние я продаваме от миналата година :)

    Коментиран от #6

  • 6 Гошката

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "КарсБГ 11":

    Те са написали,че промените са минимални,т.е е фейслифт.
    Ясно се вижда разликата в халогенните фарове на прима-виста.

    П.С - Хубава реклама
  • 7 Аззз

    0 1 Отговор
    Никога