Last news in Fakti

22 Декември, 2023 10:21 2 011 1

Разкриха как ще изглежда новият Leon

  • seat-
  • cupra-
  • tavascan-
  • leon

Заедно с него виждаме още и Cupra Formentor

Бъдещето на Seat може и да не е много сигурно или поне така гласят слуховете през последните месеци, но това на Cupra изглежда обещаващо. С почти 27 000 нови регистрации през 2023 г. досега, Formentor се откроява като най-успешния модел на Seat Group в Германия. Въпреки това се полагат постоянни усилия за засилване на независимостта на марката Cupra. Това включва фейслифтове за Cupra Leon и Formentor, но и въвеждането на напълно уникални модели Cupra, като Terramar и Tavascan.

По време на събитието Unstoppable Impulse през юни 2022 г. подмарката на Seat представи значително обновения Formentor, който се отличава с дизайн на предната част, тясно свързан с фейслифта на Leon, планиран за 2024 г. Потвърждението за предстоящите разработки идва под формата на коледни поздравления за 2024 г., в които се посочва: "Предстоят продуктови обновления за Cupra Formentor и Cupra Leon, представяме Cupra Terramar и накрая на пазара се появява Cupra Tavascan." Както Formentor, така и Leon получават преработени фарове с отличителна триъгълна тройка за LED дневните светлини. Освен това новата радиаторна решетка ги отличава от стандартните модели на Seat. Последните шпионски снимки на Formentor от август 2023 г. потвърждават очакваните визуални подобрения, които се очаква да влязат в сила от 2024 г.

Вече представен като сериен модел под името Tavascan, напълно електрическият кросоувър запазва триъгълния мотив в предните светлини, оставайки верен на острия външен вид на концепта на Tavascan. Въпреки относителната младост на модела Born, Cupra активно работи по фейслифт версия за брата на наскоро обновения VW ID.3. Стратегическият подход има за цел да установи единен дизайнерски език в цялата продуктова гама, което провокира ускореното преработване на електрическия хечбек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесва ми

    4 0 Отговор
    Добре че са VW та да може и обикновения човек да си купи Ламборджини