Last news in Fakti

16 Април, 2024 17:47 2 358 4

Новият Citroen C3 Aircross ще бъде по-голям и с три реда седалки

  • citroen-
  • c3-
  • c3 aircross

Кросоувърът ще дебютира на 18 април

Новият Citroen C3 Aircross ще бъде по-голям и с три реда седалки - 1

Citroen е на прага на представянето на изцяло новия C3 Aircross, който представлява значителна еволюция спрямо своя предшественик. Тази итерация обещава по-голяма следа и гъвкаво седемместно оформление, което е отклонение от предишните му конфигурации. Дебютът ще се състои на 18 април, а от Citroen подгряха публиката с няколко тийзъра.

Очаква се опциите за задвижване да включват изцяло електрически и меко хибридни варианти.Дизайнерският език на новия C3 Aircross черпи вдъхновение от концепцията Citroen Oli, което личи от характерните му квадратни фарове и изваяната задна врата.

Един от най-забележителните аспекти на новия C3 Aircross е способността му да побира седем пътници, което е рядкост в неговия клас. С традиционното си разпределение 2+3+2 се очаква той да предлага достатъчно пространство за семейства представяйки алтернатива на автомобили като Dacia Jogger. Вътрешността на C3 Aircross се очаква да бъде с два екрана и практични отделения за съхранение на вещи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 преминаващ

    7 3 Отговор
    вече големите таралясници не се събират на едно паркомясто
  • 2 Къде отиваш

    10 5 Отговор
    Поредният таралясник от СТЕЛАНТИС. Като прави толкова различни марки и класове автомобили, върху обща платформа защо поне не свалят цените? Хем отвсякъде буквално крещи Евтино, хем цени като за качествен автомобил. Къде къде по-добре е Тойота или КИА, дори. Немските машини средно ниво да не споменаваме, че и те се превръщат евтини продължения на стара слава.
  • 3 Защо???

    4 1 Отговор
    Сегашния модел има супер размер, защо всичко трябва да е винаги по-голямо? Това седем местното как се паркира в центъра на София примерно? Бях се замислил за един Aircross, но тази новина, както и трошливия им 1.2 Puretech двигател май ме отказаха окончателно. А е жалко, защото Ситроеноте имат супер возия - нещо, което в нашите условия е много важно за мен.

    Коментиран от #4

  • 4 Ха хи хо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Защо???":

    Возия имаха при хидропневматичното окачването.