Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 09:00 27 734 13

Свръх наддаване за българския Great Wall

  • great wall-
  • h6-
  • търг

 

Следящите темата за автомобилите с щампа "Made in BG" знаят, че новият модел, който ще се произвежда у нас Great Wall H6 е проектиран от бившия дизайнер на Mercedes-Benz Андреас Дойфел. Подробно ви разказахме за него след като екипът ни напрви обстоен тест драйв на H6.
 
Последната интересна новина около автомобилите от Ловеч е, че българският автомобилен производител Литекс Моторс организира специален търг за желаещите да притежават първия произведен в България екземпляр Great Wall H6. Само две седмици след началото на инициативата, цената на колекционерския автомобил - първия Н6 Made in България, достигна рекордната сума от 56 900,09 лв., като вече е много над пазарната. На сайта има над 1258 наддавания, а участниците продължават да дават предложения.
 
В рамките на кампанията, от 20 януари за период от един месец, всеки, който желае да притежава първия, произведен в България, Н6, има възможността да наддава за него на специално създаден микросайт: www.myH6.greatwall.bg.  Търгът стартира с първоначална цена от 1000 лева. Горд собственик на ексклузивния, първи български H6 ще стане участникът, предложил най-висока цена към времето на изтичане на срока за участие -  24:00 часа на 16.02.2014 г. Печелившият ще може да избира дали да закупи автомобила в брой или на лизинг. След приключването на търга новият Great Wall Н6 на Литекс Моторс ще бъде  официално въведен на пазара. Автомобилът ще се предлага на цени до 45 260 лева с ДДС. 
 
Ще припомним, че Great Wall Н6 е SUV, подходящо както за градска, така и за извънградска среда. Моделът разполага серийно с двулитров комън рейл турбо дизелов двигател, интелигентно 4х4 задвижване, ESP, START-STOP система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, просторен багажник, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и много др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ани иванова

    2 6 Отговор
    krasivo ne edvali spoluchlivo

    Коментиран от #5, #6

  • 2 мечока

    3 1 Отговор
    Колата има страхотен вид, ако и технически е толкова добра
  • 3 Христо Христов

    6 1 Отговор
    То немците (в случая дизайнерът Андреас Дойфел) идеи може и да продават, но не и ръцете си!!! Убеден съм, че не може да се прави никакъв паралел за качество между този привидно красив автомобил и оригиналните немски марки....
  • 4 vertu

    3 3 Отговор
    уникален боклук
  • 5 ани иванова

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ани иванова":

    krasiv e modela no edva li e spoluchliv
  • 6 ани иванова

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ани иванова":

    a tezi pari moje chovek da si kupi kola
  • 7 M_SUX

    5 1 Отговор
    Излезна новото GLK което струва 52 хиляди и е уникално, можете да го видите в страницата на Мерцедес, разбира се, че това нещо не си заслужава парите.
  • 8 Бай Шиле

    3 2 Отговор
    Този вид търгове са с рекламна цел, правят се с подставени лица, и цената винаги надхвърля продажната.
    А що се отнася до Н6, сигурен съм че ще има успех, защото за разлика от "големите" марки, които на първо място търсят поевтиняване на продукта, китайците гонят здравина и качество, което рано или късно ще даде резултат!

    Коментиран от #9

  • 9 жоро1

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Шиле":

    Мнооооого си прав,закупената кола с надута цена ще се продаде само след купуването ѝ на цена 20% надолу ,нещо като москвичите преди време-след излизане от магазина цената е надолу а при ладите обратно.
  • 10 ванката

    1 0 Отговор
    Много добре са го измислили с този търг, определено привлякоха внимание към модела. И според мен ще има успех, цената е доста изгодна за такъв автомобил, конкурентен е.
  • 11 Кобрата

    0 2 Отговор
    59 900,09 лв за тази кочина това, че на външен вид изглежда добре не означава, че е сполучлив...За тези пари може да си купиш чисто нов GOLF 7 GTI 230 к.с с оборудване R-LINE и ще си много по-доволен...

    Коментиран от #12

  • 12 ани иванова

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Кобрата":

    za tezi pari mnogo koli mojesh da kupish i mercedes i bmw i audi wv
  • 13 Иван Иванов

    1 0 Отговор
    Возил съм се с Great Wall пикап собственост на горското в Пловдив.
    От Пловдив до с.Добралък ми изпадаха всички пломби и останах без бъбреци.Да уточня ,че се возих на задната седалка.