Last news in Fakti

4 Юни, 2024 10:29 992 2

Наводнение затрудни производството в завод на Audi

  • audi-
  • q2-
  • a3-
  • завод

Фабриката се грижи за A3 и Q2

Наводнение затрудни производството в завод на Audi - 1

Тежките наводнения в Южна Германия засегнаха производството на Audi в централата на марката в Инголщат и водят до смущения в транспорта и производството на електроенергия в целия регион.

Въпреки че самият завод на Audi не е пряко засегнат от наводненията, компанията е принудена да отмени производствени смени за моделите A3 и Q2 поради затруднения на персонала при достигането до завода. Засилването на ситуацията с наводненията превърна пътуването на служителите в предизвикателство, което предизвика тази бърза реакция от страна на Audi, за да се даде приоритет на безопасността на служителите.

Производството на новия електрически модел Q6 e-tron също е спряно в момента, но не поради наводненията. Тази пауза е планирана техническа пауза, която съвпада с периода на баварските отпуски. Очаква се операциите да бъдат подновени в скоро време.

Като цяло, наводненията в Южна Германия са ярко напомняне за разрушителната сила на природните бедствия. Събитието подчертава значението на готовността и адаптацията при подобни предизвикателства - от засягане на големи промишлени операции като производството на Audi до проблеми с транспорта и производството на електроенергия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохо Бохо

    3 1 Отговор
    Кога имаше наводнения в Русия тонове се изписаха от козяците. Ся що мълчите ве евроджендаре? Ми то дойчовците в пъти по-некадърни от руснаците, маса загинали, пълно бездействие от държавицата.....Аре ся мяукайте ве мекикитки
  • 2 велик кретено-зидар

    6 1 Отговор
    СЛЕД ГЛУПОСТТА НА ЕЛИТИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВАТА ПРЕД ТЯХ СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ ЗЕМЯТА ЩЕ СЕ ИЗМЕНИ ТАКА, ЧЕ ИКОНОМИКИТЕ ВИ НЯМА ДА МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА ФУНКЦИОНИРАТ НОРМАЛНО, В МОМЕНТА СЕ ХАРЧАТ МЛРД ЗА ОРЪЖИЕ И ВОЙНИ, ВМЕСТО ЗА НЕЩО, КОЕТО ЩЕ ПОДОБРИ ЖИВОТА НА ХОРАТА И ОБЩЕСТВАТА. НЯМА ВЕЛИЧИНА, КОЯТО ДА ОПИШЕ КОЛКО СТЕ ПР0СТИ.