Last news in Fakti

25 Февруари, 2014 11:23 4 428 5

Американци ще правят открит GT-R

  • nissan-
  • gt-r-
  • годзила-
  • newport convertible engineering-
  • nce-
  • тунинг

Кабриолетите на базата на спортни автомобили се харчат далеч по-слабо от купетата и производителите знаят добре това. Купувачите на подобни возила избягват откритите версии заради по-високото тегло и намалената структурна здравина, която следва от трансформацията.



Именно недостатъци са причината в Nissan изобщо да не разглеждат възможността за открита версия на всемогъщия GT-R. Калифорнийската компания Newport Convertible Engineering (NCE) обаче смята, че купувачи за Годзила с гюрук няма да липсват.



Ателието е известно с купе и кабрио версиите си на Porsche Cayenne, Range Rover, Cadillac ATS и куп други. Засега от NCE предлагат само виртуален тунинг на GT-R в разновидности с и без издутини зад главите на водача и пасажера, а при заявен интерес имат готовност да "скалпират" всяка Годзила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Фильов

    2 3 Отговор
    Кабриолетите се "харчат" по слабо заради двойно/тройно по-високата си цена от нормалните модели а не заради "по-високото тегло и намалената структурна здравина"

    Всеки, който разбира от кабриолети знае че са в пъти по-здрави структурно а не с "намалената структурна здравина"

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Shmeker

    2 1 Отговор
    По-здрави са, но ако се обърне на пътя това не помага изобщо ;)
  • 3 Кико Пламенов

    5 2 Отговор
    Как ще са структурно по-здрави кабриолетите? Покрива играе голяма роля в структурната здравина на колата и най-вече за усукването на купето, защото просто казано връзката между предната и задната част на колата е на две места, а не само на едно. Вярно, че кабрио версиите, особено на спортните автомобили, се подсилват допълнително структурно, за да се избегне усукването на колата, за това и тежат повече от купе версиите на същия модел, но все пак няма кабриолет, който да е структурно по-здрав от купе версията си.
  • 4 Стефан Никодимов

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кольо Фильов":

    Голям си разбирач
  • 5 Споок Армин

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кольо Фильов":

    Значи според теб ново купе GT-R ако струва 70000$ , кабриото ще е 140000$ до 210000$..............