13 Юли, 2024 13:36 1 732 1

Наследникът на Huracan ще дебютира през август

  • lamborghini-
  • huracan-
  • temerario

Спортното купе преминава през последни тестове

Наследникът на Huracan ще дебютира през август - 1

Lamborghini официално потвърди, че наследникът на Huracan - Temerario - ще бъде представен следващия месец на изложението Pebble Beach Concours d'Elegance в Калифорния. Очаква се автомобилът да бъде пуснат в продажба в началото на 2025 г.

Въпреки че Lamborghini не е потвърдил официално името "Temerario", те са го регистрирали като търговска марка в EUIPO. Името препраща към боен бик и се превежда на италиански като "безстрашен" или "смел", намеквайки за агресивния характер на автомобила.

Техническият директор на Lamborghini Рувен Мор обещава с Temerario изживяване, фокусирано върху водача. Това ще бъде първото Lamborghini с дрифт режим, използващ възможностите на електромотори за уникално изживяване при шофиране. Олекотената plug-in хибридна система на автомобила и използването на алуминий и въглеродни влакна трябва да запазят общото тегло под контрол въпреки увеличената мощност. Очаква се Temerario да надмине дори най-мощния вариант на Huracan по отношение на конските сили.

Нови шпионски снимки на AutoExpress предлагат по-ясен поглед към дизайна на Temerario. Ултратънките предни светлини напомнят тези на Huracan, докато задната част се отличава с широк шестоъгълен дизайн на задните светлини. В предната броня е разположен изпъкнал радиатор, заобиколен от вентилационни отвори и фарове за мъгла. Автомобилът може да се похвали с по-дълъг преден надвес в сравнение с предшественика си

Широката стойка е подчертана от масивните задни гуми - характерна черта на дизайна на Lamborghini. Гигантският заден дифузьор и единичната високо монтирана изпускателна система допринасят за агресивното присъствие на автомобила. Активният заден спойлер вероятно също ще бъде част от серийния модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    1 2 Отговор
    Това "нещо" никога няма да стане "Кола на годината".