25 Юли, 2024 13:51 3 802 3

Изцяло новото Audi A5 вече се продава у нас. Ето колко струва (БГ ЦЕНИ)

  • audi-
  • a5-
  • s5-
  • a4-
  • s4

Базовият модел започва от 83 054 лева

Изцяло новото Audi A5 вече се продава у нас. Ето колко струва (БГ ЦЕНИ) - 1

Само преди седмица Audi показа изцяло новите Audi A5 Sedan и Audi A5 Avant, които наследяват А4 в двете му форми като модел с ДВГ. Сега, стана ясно и колко ще струват двата модела на родна земя, както и задвижването с което ще се предлагат към момента.

Започвайки с по-елегантната версия, а именно седанът, у нас тя се предлага с бензинов или дизелов двигател, съответно със 150 или 204 конски сили за бензина или 204 конски сили за познатия 2.0-литров дизелов мотор. Задвижването при всички модификации е предно, като на по-късен етап ще се появят и версии с 4х4. Цените започват от 83 054 лева за бензина и 98 212 лева за дизела.

Изцяло новото Audi A5 вече се продава у нас. Ето колко струва (БГ ЦЕНИ)

При комбито откриваме същите задвижвания за момента, но тук цената е малко по-висока, вероятно заради подобрената практичност. Базовият бензинов модел стартира от малко над 86 хиляди лева, докато за дизелов модел ще са ви нужни 102 035 лева.

Изцяло новото Audi A5 вече се продава у нас. Ето колко струва (БГ ЦЕНИ)

За тези, които жадуват за малко повече мощност на по-късен етап ще се появи и S5. Този модел разполага с 3,0-литров V6 с турбокомпресор, който развива 367 к.с., предавани чрез същата седемстепенна трансмисия с двоен съединител и система за задвижване на всички колела.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    19 3 Отговор
    Като външен дизайн е копие на BMW 4 серия. Вътре са прекалили с мониторите. Каско към 8000 лева, ама това не го интересува съседа, който първи ще я надраска с ключ от фара до стопа през двете врати.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Никси

    11 0 Отговор
    кво да ви кажем , хубава кола ама много скъпа , защото у банановата република изкуствено се вдигат цените и то базовия модел е от 83 хил. лв не от 80 а и три чак от горе , тия три бона гумите и джантите ли струват толко , представете си пълна до тавана с екстри колко ще е надута цената , у банановата република не си заслужава просто , от 15 хилки повече не давам за автомобил какъвто и да е , да ме хванат за шлифера автотърговците !!!.