24 Октомври, 2024 16:27 642 4

Skoda тества наточен Kodiaq на Нюрбургринг

  • skoda-
  • kodiaq-
  • vrs-
  • rs

Очаква се премиерата да се състои до края на годината

Skoda тества наточен Kodiaq на Нюрбургринг - 1

Фотошпиони засякоха последното поколение на Skoda Kodiaq в най-наточеното изпълнение vRS.Кросоувърът е без почти никакъв камуфлаж, което ни позволява да видим броните с по-спортен дизайн, като се очаква още модернизирано окачване и мощен двигател.

Kodiaq vRS вероятно ще се задвижва от 2,0-литров четирицилиндров бензинов двигател с турбокомпресор, който генерира около 270 к.с. Този двигател ще бъде съчетан със седемстепенна DSG автоматична трансмисия и задвижване на всички колела.

Skoda тества наточен Kodiaq на Нюрбургринг

Kodiaq vRS има по-спортен дизайн от стандартния Kodiaq. Той се отличава с преработена предна броня с по-големи въздухозаборници, матрични LED фарове и нови странични въздушни отвори. Задната част на автомобила е с нов дифузьор и накрайници на изпускателната система. Интериорът на Kodiaq vRS също ще бъде една идея по-спортен, с нов волан, спортни седалки и тапицерия от въглеродни влакна.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    1 0 Отговор
    Като няма да ползвате кирилица, поне сложете ченгелчето на с-то на скодата.
  • 2 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Русия като велика държава не успя да запази Жигули,Лада,а чехите успяха своята Шкода да я превърнат в световна марка, която се продава в цял свят
  • 3 Супер

    0 0 Отговор
    Абе Шкода си е шкода - премиум и спорт в едно.Отзад малко стил Субару, премиум и спортно излъчване,браво на Шкода.
  • 4 Факт

    1 1 Отговор
    Шкода са трагедия евтини материали грозни посредствени характеристики маломощни не впечатлявящи с нищо и за много пари.
    Възможно най лошият избор изключвям някакви китайски и руски бракми.