Last news in Fakti

27 Май, 2014 11:30 7 653 4

Стреч лимузина Rolls-Royce на базата на… Волга!

  • волга-
  • rolls-royce
Не са малко тунинг ателиетата по света, които се занимават с превръщане на стандартни автомобили в луксозни удължени лимузини. Такива проекти има дори и с използване на база от Ferrari. Т.нар. стреч лимузини се ползват с успех сред богаташите по всички краища на света. Така е и в бившите страни от СССР, но този път ще ви разкажем за една по-различна стреч лимузина.
Въпросното возило е дело на самоук майстор, опитва се да прилича на Rolls-Royce, но е изградено върху удължена платформа на добре познатата ни от миналото Волга ГАЗ-3110. Украинският Rolls-Royce може да бъде оприличен с абсолютен кич и липса на стил, но въпреки това определено привлича погледите. Тази лимузина се продава за $13 000, но подробности относно моторизацията и липсват.
По-сериозните екстериорни промени засягат предната част на автомобила, а отстрани и отзад ясно личат чертите на руския донор. Салонът отново е самоделна изработка, но на фона на външния вид изглежда значително по-добре. Въпреки това и предвид средствата похарчени за преобразяването на Волгата, цената за този автомобилен Франкенщайн е доста висока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 4 Отговор

    Коментиран от #4

  • 2 Кобрата

    3 0 Отговор
    Красива возия (Руски донор)
  • 3 Валентин Петров

    0 0 Отговор
  • 4 Валентин Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":