1 Декември, 2014 15:14 1 580 0

Машинен импулс през март

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech

Изложението MachTech&InnoTech ще стартира на 11 март 2015 г.

Машинен импулс през март - 1

Петото издание на MachTech&InnoTech, което дава заявка да се превърне в едно от най-значимите събитията на бранша в страната, ще се проведе в началото на следващата година от 11 до 13 март.

Това е един от най-сериозните форуми за индустриална техника, на който специалисти от различни страни се срещат в София в Интер Експо Център, за да се информират за новостите и да обсъдят тенденциите в бранша.

В началото на тази година в изложението участваха над 50 компании от 10 държави, които представиха продукти от 120 производители на машини и индустриално оборудване

През 2015г.се очаква форумът да надхвърли мащаба на предишното издание, като се предвиждат и голям брой нови участници, които ще съобразят представянето си с новия акцент в изданието – InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация и задвижващи технологии, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателни прибори и аналитична апаратура, роботика и мехатроника.

Време за бизнес

„Изложението е атрактивно за посетителитеспециалисти, които се интересуват за случващото се в сектора и актуалното състояние на бранша в България“, каза Ивайло Иванов управител на Интер Експо Център.

По негови думи от началото на ноември вече е отворена и регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. „Срещите, планирани за 11 март в първия ден на изложението, се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, която е най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес“, каза Иванов.

В предишното издание на изложението в рамките на един ден на B2B MatchMaking са проведени над 100 срещи между заинтересовани фирми.

„За да стимулираме най-вече българските компании, в момента тече и кампания с отстъпка от 20% за фирмите, заявили своето участие до 20 декември. Това е още един начин да подкрепим развитието на бранша у нас“, каза Ивайло Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА