27 Декември, 2014 10:21 3 788 1

Наркотиците и проституцията пренаредиха икономиките

  • икономика-
  • оборот-
  • класация

По оценка на британски икономисти, Великобритания изпревари Франция и стана петата по големина икономика в света, благодарение отчитането на финансовите средства идващи от наркотици и проституция.

Анализаторите на Центъра за икономика и бизнес изследвания (CEBR) публикуваха своя ежегоден доклад на ТОП 30 на най-големите икономики в света. През отминаващата 2014 г. редица държави започнаха официално да отчитат оборотите от продажбата на наркотици и от дейността на упражняващите най-древната професия при изчисляване на БВП на глава от населението. Благодарение на това Великобритания успя да изпревари Франция. Разликата между двете държави е минимална и когато Франция също започне да отчита оборотите от тези две дейности картината може да се промени.

Друга промяна в класацията на CEBR е, че Русия загуби 8-мото си място и вече е 10-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lirik

    0 0 Отговор
    България , ако отчита оборотите от продажбата на наркотици и от дейността на упражняващите най-древната професия при изчисляване на БВП на глава от населението,как ще ни стигнат хаамериканците!!!