3 Януари, 2015 09:42 3 171 0

Почивните дни през 2015-а година

  • работа-
  • почивни дни-
  • работни дни

Празнични дни вече са към своя край, а като пресметнем празниците, отпуската и уикендите през изминалата година, всеки трети ден е бил неработен, правят обобщение от Нова телевизия.

През януари трябва да се подготвим обаче да работим и в събота. На 24-и ще отработваме 2 януари, припомня Нова телевизия. Работен ще е и следващият месец, защото през февруари няма нито един празничен ден.

През март обаче ще ни се съберат 4 почивни дни - до 3 март. 4-дневна ваканция ни чака и за Великден - от 10 до 13 април. От 1 до 3 май също няма да работим заради Деня на труда. Ще почиваме и на Гергьовден.

През лятото пък ще трябва да разчитаме отново на отпуската си, защото там празнични дни няма и така до 22 септември - Деня на независимостта. Покрай този официален празник отново се събира 4-дневна ваканция. На дълга почивка ще се радваме отново и по Коледа и Нова година.

На три официални празника няма да спечелим допълнителен ден в службата, просто защото тази година се падат в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА