31 Март, 2016 18:19 1 290 0

Новостите в лабораторното оборудване и измервателната техника на Булконтрола 2016

  • иец-
  • изложение-
  • булконтрола

Иновациите в електроапаратурата са един от акцентите на 44-ото му издание в Интер Експо Център

Новостите в лабораторното оборудване и измервателната техника на Булконтрола 2016 - 1

Новостите в контролно-измервателната апаратура, електроапаратурата и лабораторното оборудване бизнесът ще открие на 44-ото издание на единственото изложение за сектора БУЛКОНТРОЛА 2016. То ще се проведе от 5 до 8 април в Интер Експо Център паралелно с изложението за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo.

На БУЛКОНТРОЛА тази година водещи компании ще представят най-съвременни технологии за анализ на токопреносни мрежи, системи за диагностика на трансформатори, уреди за мониторинг на електромагнитни полета. Част от фирмите се фокусират все повече в индустриалната метрология, качествения контрол и автоматизацията.

На БУЛКОНТРОЛА 2016 много компании залагат на иновативни оптични измервателни системи. Сред многообразието от нови решения ще бъдат предложени и системи за анализ и мониторинг във водния сектор, уреди за приложение в екологията. На изложението ще има разнообразие от продукти за измерване на място или в лаборатория. Бизнесът ще открие още нови решения за мониторинг на температурата и налягането. Клиенти и партньори ще могат да наблюдават демонстрации на иновативни и успешни продукти - лазерни следящи системи, електромагнитни дозиращи помпи, индустриален компютърен томограф и много други. Използването на бъдещи защитни системи, системи за мониторинг и контрол е задължително във всички сектори на икономиката, именно те променят бизнеса всеки ден.

През 2016 г. посетителите може да очакват трансфер на технологии и иновации, както и полезни за бизнеса инициативи. До 31 март бе срокът фирмите да се регистрират в традиционните двустранни срещи между български и чуждестранни компании. B2B MatchMaking срещите създават успешни партньорства, условия за търговско коопериране и съвместно участие в европейски проекти. Те се организират за четвърта година от Интер Експо Център, Българска стопанска камара и Enterprise Europe Network - най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес. Миналата година се проведоха 170 срещи с компании от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др., коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Участието на нови търговски компании и повече български производители увеличи почти двойно компаниите, които ще се включат на водещото в индустрията изложение MachTech&InnoTech Expo тази година. От 5 до 7 април ще се проведе и 10-oто юбилейно издание на водещото изложение за водния сектор ВОДА СОФИЯ.

Повече за новостите и съпътстващата програма на БУЛКОНТРОЛА може да научите на http://bulcontrola.com/bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА