11 Октомври, 2016 20:51 2 050 0

Засилен интерес от страна на фирмите за кафе на изложението Интерфуд & Дринк

  • иец-
  • изложение-
  • интерфуд & дринк

95% от площите във всички изложбени зали вече са заети

Засилен интерес от страна на фирмите за кафе на изложението Интерфуд & Дринк - 1

Все повече стават фирмите за кафе, които желаят да се включат в международното изложение Интерфуд & Дринк през тази година. До момента единадесет представители на ободряващата напитка заеха места в залите на Интер Експо Център. Изложението Интерфуд & Дринк ще се проведе от 9 до 12 ноември заедно с изложенията Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Сихре.

Приблизително 420 фирми ще се включат в най-големите в страната и в Югоизточна Европа изложения в областта на хранително-вкусовата промишленост. 95% от площите във всички 6 изложбени зали са продадени, коментират от Интер Експо Център.

Интерфуд & Дринк е водещ професионален форум на хранителната индустрия в България и едно от авторитетните събития за бранша в Югоизточна Европа. Изложбата се радва на нарастващ интерес от страна на нови изложители, колективни чуждестранни участия, търговски мисии и бизнес делегации.

Изложителите, които се включиха до момента в Интерфуд & Дринк, са популярни марки, познати на всички любители на кафето: Bristot caffe, Spetema caffe, Lazzarin caffe, Ecaffe, Martines caffe, Tchibo coffee, Zi caffe, Espresso caffe, Cafes Richard, Passione caffe, Coffero, Davidoff café, Piacetto, Eduscho и Mattew Algie.

Кафето е радост и почивка, повод за размисъл, вдъхновение и споделеност, прекрасен ритуал или просто едно от нещата, без които не можем в ежедневието си, обобщават изложителите.

За първа година Българска стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network организират безплатни двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия.

В дните на изложението български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци ще представят разнообразие от храни, напитки, суровини, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните на изложението се провежда полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари и делови срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА