17 Декември, 2016 04:28 2 063 0

Само 5% от фирмите са песимисти за 2017 година

  • бизнес-
  • левове-
  • прогноза
Само 5% от фирмите са песимисти за 2017 година - 1

Изненадващ оптимизъм демонстрират българските фирми на фона на политическата нестабилност в края на годината, коментира в. „Сега”.

Само 5% от тях прогнозират влошаване на бизнес климата през 2017 г. Каквато и да бъде политическата конфигурация, не се очаква влошаване на прогнозите. Надявам се това да насърчи инвестициите, съобщи вчера председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов. Той представи годишното проучване на Европалати за очакванията на бизнеса за 2017 г., в което България е представена за 18-и път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА