14 Юли, 2017 15:56 6 157

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • фирми-
  • позиции-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

След като вълната на временна заетост за лятото почти приключи, компаниите отново се насочиха към търсенето на служители за дългосрочно наемане. Акцентът е в телекомуникационния и модния бранш. Някои предприятия от средния бизнес също решиха именно през лятото да разширят дейността си, съответно да назначат нови служители.

Мобилтел ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Динамична компания, която предлага редица възможности както за опитни професионалисти, така и за талантливи и обещаващи студенти, готови да направят първата крачка в професионалното си развитие с нас. Именно добрият екип ни поставя на първо място в комуникационните услуги, предлагайки на клиентите водещи иновативни решения и изключително клиентско преживяване. Целта на компанията е да развива професионалисти, които споделят принципите на лидерството, честната игра и работата без усилия, които обичат да поемат отговорност за своето лично и професионално усъвършенстване, ангажират се с постигането на най-високи резултати и вярват, че работата може да бъде и удоволствие.

Вижте свободните позиции на Мобилтел ЕАД

Том Тейлър София ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Световната марка в областта на модата предлага професионално обучение в разпространението на дрехи на дребно. Компанията предлага отлично и мотивиращо възнаграждение, изрядни трудови взаимоотношения, професионална работна среда и приятелска атмосфера.

Вижте свободните позиции на Том Тейлър София ЕООД

Солинген - Цветко Георгиев и син ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е основен вносител и производител на широка гама от продукти в две основни направления: Beauty - инструменти и уреди ориентирани основно към професионалисти в сферата на фризьорството, коафьорството, маникюра и педикюра и Номе - продукти насочени към всички професионални готвачи, любители в кухнята и естети в дома. Притежава верига от 7 магазина в София, Варна, Пловдив, Стара Загора и Русе, където може да бъде намерена цялата богата гама от продукти.

Вижте свободните позиции на Солинген - Цветко Георгиев и син ЕООД

Brilliant Personaldienste GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Фирма за набиране на персонал, извършваща дейността си в цяла Германия, със седалище в Кьолн. Част от една корпорация с повече от 1000 служители в 33 филиала. Компанията оферира работа от страна на фирми, които предлагат атрактивно тарифно заплащане над средното за съответната страна, командировъчни за нощувка и храна, заплащане на извънреден и съботно-неделен труд, съдействие при намиране на квартира.

Вижте свободните позиции на Brilliant Personaldienste GmbH

Май ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се занимава с производство на суши. Освен, че служителите се присъединяват към чудесен и сплотен екип, те получава също така нарастващо заплащане, спрямо лични качества и резултати на равен старт с всички останали, работа на смени при гъвкаво работно време, съобразено с желанията на служителя, изрядни трудово-правни взаимоотношения, отлично и коректно заплащане и фирмено обучение.

Вижте свободните позиции на Май ЕООД

Иновекс Машинъри ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Българска компания с 10 история. За младите професионалисти прийомите на работа от близкото минало са непознати, което ни прави единствен перспективен избор в България за всички водещи световни производители на строителна и земеделска техника. На своите служители компанията предлага работа на постоянен трудов договор в креативен екип и динамична среда, както и възможност за професионална реализация и развитие в стабилна компания

Вижте свободните позиции на Иновекс Машинъри ЕООД

Алианц България Холдинг

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в сферата на финансовите услуги. Предлага общо застраховане, банкиране, животозастраховане, пенсионно осигуряване, лизинг, застраховане в областта на енергийния сектор. На своите служители предлага динамична и интересна работа и възможности за кариерно развитие, стимулиращо възнаграждение спрямо постигнатите резултати, обучение по стандарти на компанията в областта на застраховането и управлението на екип.

Вижте свободните позиции на Алианц България Холдинг

ЕМ-Комплект-33 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията работи в автомобилния бранш. Предлага постоянна и дългосрочна работа в сервизите и магазините на трудов договор, заплата с опция за увеличаване.

Вижте свободните позиции на ЕМ-Комплект-33 ЕООД



Свързани новини