Last news in Fakti

31 Август, 2017 17:56 5 724

ТОП работодатели на седмица

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмица - 1
Снимка: Shutterstock

В началото на септември веригите за бързо хранене са сред основните работодатели. Позициите са подходящи за млади хора, които имат желание да натрупат опит. Част от тях са подходящи и за студенти и именно сега – месец преди началото на академичната година те имат възможност да си осигурят допълнителен доход.

SILVERHAND

ТОП работодатели на седмица

Компанията е специализирана в набиране на персонал. Успехът й се дължи на прилагането на етичните стандарти – винаги честни, отговорни и с уважение към хората. Основното мото на компанията е: „Работата не е продукт”.

Вижте свободните позиции на SILVERHAND

Лугера ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Международната агенция за подбор на персонала разполага с офиси в Армения, Хърватия, Чехия, Холандия, Полша, Румъния, Словакия, Украйна и България. Бързи, умни и ентусиазирани служителите на компанията предлагат услуги в областта на човешките ресурси на най-високо ниво. Опитът им е в търсенето и подбор на служители, лизингов персонал, заплащане и управление на човешките ресурси. Фокусът на компанията е върху това да се постигне максимално удовлетворяващ резултат за клиента и грижа за кандидата.

Вижте свободните позиции на Лугера ЕООД

Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Центърът е специализиран в ин витро процедурите. Предлага медицински услуги от най-високо качество при пълен комфорт и дискретност. Процедурите отговарят на най-високите стандарти за качество и сигурност.

Вижте свободните позиции на Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост ЕООД

Холсим България АД

ТОП работодатели на седмица

Групата Лафарж Холсим е световен лидер в производството на цимент, инертни материали и бетон. Притежава най-разклонената производствена мрежа в индустрията, включваща предприятия в около 90 държави на всички континенти. В продуктовата гама на компанията влизат и преработени продукти като готови бетонови и асфалтови смеси, както и свързани с тях услуги. Холсим (България) АД произвежда в циментовия си завод в Бели извор четири марки цимент със сертификат за качество по българските и европейските стандарти.

Вижте свободните позиции на Холсим България АД

Нави-2 ЕООД

ТОП работодатели на седмица

През 1965 г. Фред ДеЛука и д-р Бък създават партньорство, което е довело до появата на първия SUBWAY® ресторант. Днес, 43 години след създаването си, SUBWAY е най-голямата верига за ресторанти в света, с повече ресторанти в САЩ, Канада и Австралия от МакДоналдс. Франчайзът SUBWAY измина дълъг път от скромния ресторант за сандвичи в Бриджпорт, Кънектикът.

Вижте свободните позиции на Нави-2 ЕООД

AQ Magnit AD

ТОП работодатели на седмица

Компанията е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Произвежда компоненти за електротехническата индустрия - трансформатори, индуктори, кабели, релета и др. електротехнически компоненти и е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Вижте свободните позиции на AQ Magnit AD

СЪНФУДС БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Първият ресторант на Макдоналдс в България е открит в гр. Пловдив през 1994 г. Към настоящия момент компанията осигурява работа и дава възможност за развитие на над 1000 млади българи в градовете София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас, Перник, Плевен, Ямбол и Стара Загора, които обслужват повече от 10 милиона клиента годишно. Благодарение на постоянството си в прилагането на добри практики в областта на човешките ресурси и обучение, компанията спечели няколко награди в тази област. Макдоналдс е сред най-добрите работодатели в България пет поредни години и два пъти се нарежда сред 10-те най-добри работодатели в Централна и Източна Европа в проучването на Hewitt/AON.

Вижте свободните позиции на СЪНФУДС БЪЛГАРИЯ ЕООД



Свързани новини