Last news in Fakti

19 Септември, 2017 21:24 4 563 1

Интер Експо Център дари принтер на учениците в НГПИ „Свети Лука“ – София

  • иец-
  • дарение-
  • принтер
Интер Експо Център дари принтер на учениците в НГПИ „Свети Лука“ – София - 1

Организаторът на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации COPI‘S – Интер Експо Център, дари принтер KonicaMinoltaна учениците в специалност „Пространствен дизайн“ от Националната гимназия по приложни изкуства „Свети Лука“ в град София. Лично управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов връчи новата придобивка на училището.

„Решихме да помогнем на това училище, защото се чувстваме емоционално свързани с нашите бъдещи колеги. COPI‘Sе мястото, на което специалистите в печатните и рекламни комуникации си дават среща и обменят опит, който вдъхновява бъдещите им проекти“, каза управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Той пожела творчески успех на учениците и ги покани на COPI‘S, за да се запознаят с най-новите тенденции и технологии в бранша.

Директорът на училището Лилия Балева и преподавателският колектив изразиха своята благодарност към екипа на ИЕЦ и споделиха, че с радост ще си сътрудничат, за да запознаят децата с реалния бизнес, който демонстрира развитието си на изложенията в Интер Експо Център.

НГПИ „Свети Лука“ – София ще вземе участие в изложението COPI‘S със собствен рекламен щанд, на който учениците ще покажат проектите си. Гимназията е носител на международната награда „Платинена звезда“ – Мадрид 1999 г., както и на приза на Съвета на европейската научна и културна общност „Златна книга“. НГПИ „Свети Лука“ – София е гимназия с история, с утвърден авторитет сред художествените училища и национална културна институция. Преподавателите в училището са изявени български художници с богати творчески биографии.

Шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S– Communication art print image sign,ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г.в Интер Експо Център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Почитател на знаещите

    4 0 Отговор
    Добре е и други фирми-наемателки в ИЕЦ да последват примера ви.