ТЕМА: Интер Експо Център

Професионалният кулинар се нуждае от модерно оборудване

Изложението СИХРЕ ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център

Публикувана: 20 Октомври, 2017 12:43
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 842
Професионалният кулинар се нуждае от модерно оборудване
ШРИФТ ПЕЧАТ

Модерното оборудване е от първостепенно значение за всеки шеф-готвач. Защото, разполагайки с най-модерните технологии, професионалистът в кухнята може да следва световните кулинарни тенденции и да експериментира. Само по този начин той може да създаде уникалните си шедьоври, отговарящи на любопитството и високите очаквания, които имат посетителите на ресторанта и гостите на хотела. Въпросът е къде да открием последните високотехнологични решения?

Уникална възможност за всеки професионален кулинар ще даде изложението за хотелско, ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ. То ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Посетителите на СИХРЕ ще могат да изберат професионалното решение, от което се нуждаят на щандовете на изложителите, предлагащи най-модерните и високотехнологични решения за готвене, опаковане, съхранение, миялно и барово оборудване…. и още много.

Как да опаковаме?

Ефективни опаковъчни решения за ресторанти, хотели и кетъринг компании ще представи фирма МУЛТИВАК. На щанда ѝ посетителите ще открият камерна машина C200 - гъвкава по отношение на мястото на инсталация заради своите компактни размери. От гамата Baseline камерни машини компанията ще представи P300 и P200. Своите предложения ще даде и компания Интрама Инвест. Фирмата произвежда автоматични опаковъчни линии, фолиа и пликове за вакуум опаковка, самозалепващи етикети и софтуер, давайки гъвкави решения за нуждите на всеки клиент.

Техника за готвене от последно поколение

Изложение СИХРЕ е мястото, на което ежегодно професионалистите намират високотехнологични и гъвкави предложения за създаването на условия за готвене от последно поколение. През тази година компания МУЛТИВАК дава иновативно решение за нискотемпературно готвене във вакуум, предлагайки sous vide оборудване – термостат и вана.

Съзнавайки, че за готвенето пред публика от основно значение е техниката, с която професионалистът разполага, фирма СИДИКА ще предложи DROOP IN – системи, изграждащи бюфет/блок маса с топли и студени сектори и уреди за show cooking с професионална, висока мощност за готвене. Пред любопитните погледи на посетителите компанията ще покаже като самостоятелен елемент произведения в Италия квадратен студен плот с работна температура от 0°C до + 4°C.

Идеите си за професионалните кулинари ще даде и ВЕРА 94 с VarioCooking Center multificiency на фирма FRIMA. Системата комбинира функциите на обръщателен тиган, казан за варене, фурна и фритюрник в един мултифункционален уред. Посетителите ще открият на фирмения щанд и фритюрника под налягане BROASTER, снабден с технология за приготвяне на храните при контролирано налягане в херметична среда. Ще бъде представен и конвектоматът SelfCookingCenter. Системата за готвене, която може да пече на грил, пържи, пече, задушава на пара, сотира, бланшира и пошира, усеща, разпознава и комуникира с потребителя. Производителят Rational предлага функцията „ConnectedCooking“, чрез която кулинарите могат да управляват всички свързани устройства бързо и лесно с помощта на компютър, смартфон или таблет.

Пред посетителите на СИХРЕ GREAT WESTERN ще демонстрира опушвачите “YODER“, оборудвани с най-съвременния дигитален контролер за поддържане на постоянни температури за сочно „ниско и бавно“ барбекю или за печене на перфектния стейк. Своите предложения ще даде и компания АБ-Терм. Пълна гама от решения за професионалните кулинари посетителите ще открият и на щанда на Томеко.

Модулни кухненски системи на клиентите си предлага Робуста. Изложител на СИХРЕ 2017 ще бъде и фирма Ава-М, специализирана в производството на изделия от неръждаема стомана и доставчик на кухненско оборудване, топли и хладилни съоръжения за “шведска маса” и “show cooking”.

Правилното съхранение е от първостепенна важност

Освен с модерни технологии за готвене умелите професионалистите се нуждаят и от място за съхранение на своите продукти. Съзнавайки това, изложителите на СИХРЕ ще предложат високотехнологични решения.

ХБГ 2000, оперираща в сферата на професионалното кухненско оборудване, предлага хладилници и фризери на LIEBHERR, хладилници на FOSTER, FRIULINOX и хладилни шкафове от FORCAR. Тирол Профешънъл предлага богато хладилно оборудване, сред което са хладилникът със стъклена врата CAEP-801, както и шкафовете с две температурни отделения CAFP-1604/2, CAFP-1603/2 и CAFP-1602/2.

По време на изложението Топ Комерс Груп ще представи многобройни атрактивни предложения за професионално оборудване. На щанда си компанията ще предложи и пълна гама почистващи препарати за хорека индустрията. Посетителите ще открият и модерни гофретници и аксесоари и смеси за гофрети. Богат е и списъкът от хладилно оборудване, което компания ПИЕРО предлага. Любителите на виното могат да се възползват от виноохладителя TEFCOLD. Фирмата за професионално кухненско оборудване предлага и хладилни витрини, шкафове, камери и витрини.

СИХРЕ отново ще бъде мястото, на което ще се проведе кулинарният форум GastronomiX, който след първото си издание през 2016 г. се превърна в предпочитаното място за готвачите и ресторантьорите, давайки им възможност да видят утвърдени български и световни авторитети в професионалната кулинария. По време на изложението ще се проведат и националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.

Всички новини за изложението кулинарите могат да проследят тук – sihre.bg.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Лоран Тили
Треньорът на националния отбор на Франция Лоран Тили коментира качествата на българския волейболист Тодор Алексиев преди днешния решаващ мач между двата отбора:
За мен Тодор Алексиев е най-опасният играч в офанзивен план за българите. Той е като дънер – много мощен и плаши край мрежата. Атаките му са трудни за разчитане, защото умее да играе с китка край мрежата."

Още бисери