Last news in Fakti

16 Март, 2018 13:27 9 204

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Утвърдени компании в областта на онлайн маркетинга. Търсят се специалисти с желание за развитие и усъвършенстване в дадената област. Компании в областта на обработката на дървесина също търсят кадри. Други интересни позиции предлага и компания свързана с киберсигурността.

Дантек ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е с богат опит в онлайн маркетинга. Предлага пълен набор от услуги, насочени към бизнес партньори в Европа и САЩ. Изхождайки от динамиката в бранша, не спира да търсим това, което е най-ново и най-успешно. Разширява своето портфолио, за да отговори най-точно на потребностите на партньорите си. Стартира като агенция за интернет реклама, а днес подпомага дейностите на свои клиенти в областите маркетинг, логистика, обслужване на клиенти, IT. Наред с работата, с времето се увеличава и екипът на фирмата, състоящ се от млади хора, опитни специалисти в областта си. Компанията има офиси в София и Пловдив.

Вижте свободните позиции на Дантек ООД

Ел Ей Къмпани ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 2014 г. като дружество, специализирано в търговия на дребно с дизайнерски облекла, обувки и аксесоари със седалище в София и търговска мрежа от магазини за облекло, обувки, аксесоари и стоки за дома. Държим на индивидуалността, отговорността и страстта към модата, които нашите служители носят в себе си. Имаме за цел да привлечем хора, които са изключително ориентирани към отличното обслужване на нашите клиенти и желаят да демострират и развиват своите умения.

Вижте свободните позиции на Ел Ей Къмпани ЕАД

Plus500BG EOOD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водеща онлайн платформа за тъговия. Основана е през 2008 г., а през 2013 г. е листвана на борсата в Лондон. Към днешна дата цената й е 1 млрд. USD. Централа й се намира в Хайфа. Разполага с офиси в Тел Авив, Лондон, Сидни, Лимасол и София. Софийският офис е разположен в нова модерна офис сграда. В него работят 150 висококвалифицирани специалисти, които имат възомжност да работят, обучават и споделят своите знания в уютна и приятелства, но същевременно професионална и стимулираща международна среда. Търсим умни, любознателни служители.

Вижте свободните позиции на Plus500BG EOOD

The Stars Group

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е собственик на водещите марки в бранша: PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, PokerStars Championship, PokerStars Festival и PokerStars Live poker. Общо компанията представлява един от най-големите онлайн игрални компании в света. Задачата й е да създаде безопасна и лицензирана среда участниците в играта. Компанията е със седалище в Торонто, а оперативния отдел е разположен на остров Ман.

Вижте свободните позиции на The Stars Group

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е основана през 2003 г., специализирана е в технологии за повърхностна обработка на дървесина, както и в консерванти и технологии за импрегниране на дървесина чрез високо налягане. Фирмата е представител за България на Lonza Wood Protection, Великобритания - световен лидер с повече от 80 години опит в разработването на технологии и продукти за импрегниране и огнезащита на дървесина. Разполагаме със собствена база, оборудвана със сървеменна инсталация (автоклав) за импрегниране на дървен материал. В качеството си на оторизиран оператор, фирмата сертифицира импрегнирания дървен материал, като гарантира, че импрегнираните изделия са защитени от 15 до 60 години, в зависимост от режима на третиране.

Вижте свободните позиции на Ювикс Импрегнейшън ЕООД

ТАД ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Основната задача на компанията е да открие, анализира, експлоатира и намери решение на налични уязвимости в информационните системи на своите клиенти, както и да установим към какви хакерски измами са податливи вашите служители. Успехът ни в откриването и справянето с всякакви актуални хакерски атаки е резултат от изключително задълбочените ни познания и сериозен професионален интерес към настоящата киберситуация в глобален аспект. Нашият висококвалифициран и опитен екип провежда настъпателни операции в различни мрежи и системи, като предоставя ключови данни за сигурността на средата. Най-добрата защита в днешния киберсвят не е добрата атака, а страхотната такава!

Вижте свободните позиции на ТАД ГРУП ЕООД



Свързани новини