Last news in Fakti

26 Март, 2018 11:11 3 545 0

Индустрия на бързи обороти на MachTech&InnoTech Expo от 26 до 29 март в ИЕЦ

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech expo

Единственото в България изложение за машини и технологии в металообработката отваря врати днес

Индустрия на бързи обороти на MachTech&InnoTech Expo от 26 до 29 март в ИЕЦ - 1

Започва осмото издание на изключителното по рода си специализирано изложение за машини и технологии в металообработката MachTech&InnoTech Еxpo, организирано от Интер Експо Център.

Форумът ще бъде открит на 26 март от 11 часа от заместник-министъра на икономиката Александър Манолев и управителя на изложбения комплекс Ивайло Иванов. За последните три години изложението отчита 40% ръст на площите и изложителите, с което се превръща в едно от ключовите събития за индустрията.

Роботи, автоматизирани машини и софтуерни приложения в действие очакват посетителите в Интер Експо Център. Технологични продукти от най-ново поколение и иновативни решения на над 150 водещи световни компании в сектора като Mazak, Kawasaki, Trumpf, Fanuc, Kuka, Yaskawa ще бъдат презентираничрез техните български и регионални представителства. Освен изложители от нашата страна, ще участват и фирми от Полша, Унгария, Китай, Италия, Турция, Швеция, Румъния, Израел, а специално колективно участие ще имат и водещи компании от Австрия. Благодарение на Българската търговско-промишлена палата,на 27 март делегация от немски компании ще посети MachTech&InnoTech Expo. По традиция, като допълнение към богатия профил на изложението, на 28 март ще бъдат проведени и двустранни бизнес срещи (B2B MatchMaking) между български и чуждестранни компании. В рамките на този ден бизнесът ще дискутира най-важните предизвикателства пред Индустрия 4.0.

Индустрия на бързи обороти на MachTech&InnoTech Expo от 26 до 29 март в ИЕЦ

Пълна автоматизация на процесите, по-ниски експлоатационни и енергийни разходи и засилено екологично производство са сред целите на „новата“ индустрия. Ето защо на изложението ще бъдат показани ново поколение роботи и роботи втора ръка в действие, както и колаборативни машини с изключителни характеристики. Най-малкият в света лазер ще докаже, че обработката и на особено фините детайли в производството е лесно възможна. Умни машини и специализирани софтуерни приложения, които следят целия процес на производство, ще бъдат представени като ефективно решение за офиса и склада. Ще бъде проследена и тенденцията за развитие на индустрията в посока към модерни машини и продукти, почистващи всичко до най-малкия детайл.

На 27 март, за първи път в историята на изложението, ще се проведе Sofia Industrial 3D Printing forum, чиято цел е да докаже с практически казуси и демонстрации, че използването на този тип принтиране като добавъчно производство в индустрията намалява времето за работа и материалните отпадъци. Форумът ще разшири представите на специалистите за ползите от 3D печата като революционна технология, която дава старт на иновативни проекти и създава нови бизнес модели.

„Интелигентна i-smart фабрика“ и „Запознай се с твоя нов колега- робота“ са сред другите ключови събития на форума.

В богатата съпътстваща програма в дните на изложението компаниите ще запознаят посетителите с особеностите на микроклетъчната технология за олекотен LSR при инжекционни процеси, Кюритехнологията за загряване при поялниците, интелигентен робот за спояване, както и специфични приложения на лазерното и точковото маркиране.

Други фирмени презентации ще наблегнат на технологиите за по-чиста индустрия. Сред темите са техническа чистота при индустриалното миене на части и детайли, качество на въздуха, защита на здравето и чиста работна атмосфера при електронната и лазерната промишленост.

Специално внимание ще се отдели още на въпросите за дигитализация и адитивни технологии от 3D Systems за Индустрия 4.0, снижаване на производствените разходи чрез енергийна ефективност и технологии за мониторинг на производството и трансфер на производствени данни.

Не пропускайте най-новото от света на индустрията от 26 до 29 март в Интер Експо Център.

Пълната програма на изложението може да видите ТУК.

Повече за новостите на МachTech&InnoTech Expo 2018 ТУК.

Паралелно, от 27 до 29 март, ще се проведе Вода София- единственото в България изложение за водния сектор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА