Last news in Fakti

9 Март, 2019 16:31 19 826 39

Ето къде отварят магазини на Lidl

  • lidl-
  • магазини

Преди няколко дни врати отвори магазин на веригата в курорта "Св. Св. Константин и Елена"

Lidl планира да открие поне 5 нови магазина през тази година в България. Фокусът ще са големите градове и Черноморието, съобщиха от компанията. Преди няколко дни врати отвори магазин на веригата в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Следващите ще са в Поморие, Царево и няколко магазина в София.

"Плановете ни за 2019 г. са амбициозни, каквито бяха и за 2018 г., когато отворихме 7 нови магазина. С новото разширяване на търговската мрежа през тази година целим да предложим удобни локации за пазаруване на жителите в централни райони и периферия на големите градове, както и възможност на повече хора по Черноморието да имат достъп до продуктите ни с оптимално съотношение качество-цена", коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на българския офис на "Лидл".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИЖДА СЕ ЧЕ БЕГЕ ГЕТОТО

    55 11 Отговор
    СТАВА АЙЛЯКЧИЙСКО ГОТОВАНСКО ОБЩЕСТВО.СИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ТУК ИЛИ ИЗНЕВОГВАТ БЯГАТ ИЛИ ФАЛИРАТ А СИЧКИ ФИРМИ ТИП ЛИДЛ ЗА ПАПКАНЕ ПРОСПЕРИРАТ.....

    Коментиран от #7

  • 2 наблюдател

    47 21 Отговор
    ЛИДЛ = еничари!
  • 3 Бойко Борисов

    39 24 Отговор
    Стратегията ни е да стимулираме едрия бизнес. Стига вече с тея малки магазинчета........ Дребните риби ( така наречените цаци) трябва да се премирят ,че ще бъдат изядени от акулите
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Философ

    59 41 Отговор
    Който си го може си го може! Аз не искам малък магазин, продавачка с кисела физиономия, ограничен избор на продукти, някои от които застояли и разбира се на редовна цена и почти нулев шанс да върнеш нещо и да ти върнат парите, защото това не са истински търговци а това са просто едни продавачи които въобще не се интересуват от клиента а мислят колко цигари ще изпушат и кога ще им свърши смяната. В заключение ще кажа че въпросните магазинчета ги избягвам винаги когато това е възможно, защото уважавам себе си и моето семейство!

    Коментиран от #12, #14, #34

  • 6 Ай стига бе

    48 22 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Поне две нива е над Каефланд където те проглушават с ужасна музика още от входа, та чак и в тоалетната.

    Коментиран от #17, #22

  • 7 За България

    58 22 Отговор

    До коментар #1 от "ВИЖДА СЕ ЧЕ БЕГЕ ГЕТОТО":

    Аз съм собственик на хранителен магазин и мога да ви кажа че всичко е игра искат да вкарат само големи вериги магазини ние с малките рано или късно ще фалираме и като се пазарува от лидъл пълните гушите на чужденците и на някой управник парите изчезват от България

    Коментиран от #10

  • 8 Логика

    35 11 Отговор
    Във всеки грат има български производители на различни хранителни стоки който с добро качество ие 100% Българско. Просто трябва да се обединят и да направят един готин магазин с паркинг и това е. Ако го постигнат ще работят мн повече от големите магазини.

    Коментиран от #26

  • 9 До ФИЛОСОФ

    35 19 Отговор
    Ти българин ли си или някакъв извънземен . Докато такива като теб не спрат да расъждават глупаво няма да се оправи Бъгария. Помисли малко , аз и още хиляди имаме търговски обекти от различен тип . Ти пазаруваш при нас а ние влагаме и харчим парите ти само в България . Лидл влага само в търговски обекти , останалото се изпарява от България. Предател !

    Коментиран от #33

  • 10 AmiX

    50 17 Отговор

    До коментар #7 от "За България":

    Предпочитам да пазарувам от Lidl i Kaufland вместо от кварталните магазинчета със супер надути цени и пенсионерски стоки...
    Като влезеш в голям хипермаркет вътре намираш всичко каквото ти трябва.
    Най - вече има стоки на промоция.
    В кауфланд кенче бира Пиринско е 0,75ст. А в кварталния магазин е 1, 20лв.
    После защо хората избягвали дребните магазинчета

    Коментиран от #18

  • 11 Аз не избягвам дребните магазинчета

    25 41 Отговор
    Кенче бира 0.75лв , и какво от това . Бъди националист смотаняко ! Да не би да пиеш по 10 кенчета на ден?
  • 12 наблдател

    32 19 Отговор

    До коментар #5 от "Философ":

    Личи си че коментара ти е ТРОЛСКИ и не е от сърце защото: 1. В ЛИДЛ асортимента е супер ограничен 2. Има голямо текучество на персонал, щото който не се усмихва е аут... 3. Явно не си много социален, щото в кварталния магазин хората се познават и става лафче... А това за семейството го пробутвай на тарикатите дето ти плащат...
  • 13 Чифликчия

    23 24 Отговор
    Най скапания магазин! Там няма нищо интересно! Стоки тяхно производство и надути цени. Макар че няма хора, винаги има опашка. Малясал да сьм там не влизам. Льжат хората с разни там промоции. Купи 3 получаваш 5 и разни такива. Ама стига сьм писал, маркетинга им е пьлна 0! Сами да си оправят работите!
  • 14 Чиыликчия

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "Философ":

    Свириш ли?
  • 15 Да пазаруваме само в БГ магазини

    16 18 Отговор
    Пазарувам само от БГ магазинета .
  • 16 XYZ

    19 7 Отговор
    Гаражите не са магазинчета, белите бусове сигурно са невидими, а? Егати бизнесмените...
  • 17 Чифликчия

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    Намерил с кого да сравнява.
  • 18 Така си е,

    13 18 Отговор

    До коментар #10 от "AmiX":

    в Лидл и Кауфланд, с кеф да им хвърлиш бомбата. Само зехтина им е добър. Но, щеш, не щеш, ходиш да пазаруваш там.
  • 19 Реален

    24 15 Отговор
    Магазин Лидъл , непретенциозен, удобен,има всичко и за всеки джоб...!!! Трябва наистина да уважаваме себе си ,а не да купуваме застояли стоки от кварталния магазин!!
  • 20 Истината

    24 16 Отговор
    Почти нищо българско няма в Lidl. Вътре е пълно с храни за угояване - като за бройлери.
  • 21 vasik atanasova

    19 10 Отговор
    значи само в българия има такава глупост
    да отварят врати в центъра на града лидъл била кауфланд
    на всякъде ги има но са извън града поне на 10 км извън града
    тука са по центъра и таковаха мамата на дребния бизнес
    ето сега и на Свети Константин и Елена
    но там знаем кой е разрешил не стига олинклузива ами и лидъл
    има да чакате някой да ви влезе в ресторантите там
    бедни и скъсани туристи купуват от магазина и ядът по поляните
  • 22 vasik atanasova

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ай стига бе":

    кауфланд и лидъл са на един и същ собственик
    в лидъл е по скъпо и по избрано
    но аз харесвам кауфланда повече
    огромен и кауфланда
  • 23 Кок Бок

    16 10 Отговор
    Само глупави изказвания до сега, а да не говорим колко неграмотно написани. Всеки плюе нещо и като четеш коментарите ти се повдига от невежество. Първо се научете да пишете грамотно и тогава правете коментар драги драскачи.
  • 24 К и Е мрази ТИМ ВАРНА

    15 9 Отговор
    Редовно пазарувам в Лидъл-а, който отвориха на св. Константин и Елена - прави впечатление вежливият и млад персонал, който с готовност и отзивчивост съветва клиентите, макар че са ми казвали, предишни служители, че ги държат зверски изкъсо и всяка дума се записва от гласов диспечер по слушалките им - (тея са бетер Биг Брадър)! Лидъл имат голям и удобен паркинг с 99 места, не съм имал проблеми да паркирам, освен 1-я ден, когато наплива беше ОГРОМЕН! Този магазин на св. Константин и Елена ни осигури бърз и и доволен достъп до много продукти касаещи храна, облекло, битова химия, ел.уреди и т.н.. Вече няма нужда да ходим до другия край на града, за да пазаруваме в К-нд, Б-а или М-ро! Единственият недостатък е ОХРАНАТА, която е към ТИМ-Варна! Ние живущите в затворените комплекси на курорта св. Константин и Елена НЕНАВИЖДАМЕ ТИМ-ВАРНА!!! Денонощният магазин на спирка Марек скоро ще изчезне - вече започнаха да вдигат цените и да съкращават персонал, а клиентелата е намаляла ДРАСТИЧНО!! Сега да чуя онези, които ме убеждаваха, че новите касови апарати ЩЕ ГИ ПЛАТЯТ КЛИЕНТИТЕ, защото ще увеличат цените, ЗА ДА ИЗБИЯТ РАЗЛИКАТА - ОТКЪДЕ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ КЛИЕНТИ!?!?! Направете хляба 5лв. млякото 3лв. и яйцата по 60ст. за да си ИЗБИЕТЕ парите - ние спокойно ще ви подминаваме и ще гледаме как затваряте кепенците! Не че нямаме пари да си купим от вас - просто ви четем по форумите и ви помагаме да докажете правотата си, докато пълним багажника от Лидъл и знам, че съм си купи

    Коментиран от #38

  • 25 Боро

    11 9 Отговор
    Лидл е любимият ми магазин. Основан е още по време на Третият райх специализиран в продажбата на " екзотични'"плодове. Собственикът му създава Кауфланд много по късно след края на социализма. Доскоро в Кауфланд продаваха само боклуци, но и Лидл съм попадал на големи греди. Като туристически обувки , които май са били предназначени за Кауфланд. Та след като съм почнал да пиша, от Кауфланд абсолютно нищо направено от кайма ! Няма такива гадости !!!
  • 26 твнт

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Логика":

    Пръво, научи се да пишеш грамотно, и второ, преди да даваш акъл вземи прочети тук-таме за "българският отговор" на големите немски вериги, наречен Боила, който просъществува за кратко в края на 90-те.
  • 27 Голям Слон

    18 6 Отговор
    Имам къща в Свети Влас и никога не пазарувам от селските, пардон, градските магазини. Не ми е приятно по ред причини. Паля колата и след 10 км съм на кръговото за Равда. Спирам, като бял човек, без да ме е страх от паяк и полиция. Влизам и си пазарувам на същите цени, на които го правя в Пловдив. Сега, какъв лаф ставал в кварталните магазини, кой как се опитва да оцелява - на мен особено не ми пука. Така, както същите тия продавачи не се замислят как оцелявам аз. Така ми е удобно, така го правя. И новите магазини по морето ще привлекат хиляди туристи, които не са склонни да бъдат скубани безпощадно по родното бетономорие.
  • 28 Koki

    16 4 Отговор
    Не знам защо се смята, че кварталните магазинчета продават повече българска стока от Лидл? Не знам защо се смята, че Лидл пречи на българските производители? Това, че много от тях мислят, че българския пазар им е бащиния и не трябва да се борят за него е факт. Лидл им показа, че това не е така. Изнасяли печалбите? Познавам производители които бяха свикнали всяка година нов мерцедес. Това също е изнасяне на пари,нали? Кое квартално магазинче може да осигури чужд пазар на български производител? Не всичко е само бяло или само черно. Да, не са идеалното, но и само български магазини не е ок. Една от веригите ,които най-много скуби производителите с такси е българската Фантастико- заинтересувайте се. Тези нови 2 магазина които отвориха? На мой познат производител са му искали 5 бона на магазин за 1 артикул, който има там.
  • 29 жамбо

    4 1 Отговор
    А някой може ли да ми каже къде е тоалетната????? Макар и без музика.
  • 30 ПЕШО

    11 0 Отговор
    А НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ЗАЩО В ГРЪЦКИЯ ЛИДЛ ПРАХ ЗА ПРАНЕ АРИЕЛ Е СЪС ПО НИСКА ЦЕНА И ПО ГОЛЯМ ГРАМАЖ ОТ КОЛКОТО В БГ ЛИДЛ Е ПО СКЪП И ПО МАЛЪК ГРАМАЖ ЗАЩООООО
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 др Моро

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Много си е готин. Новите магазини са просторни, подредени и добре снабдени. Най-после малките коптори из гаражите с цени според купувача ще си идат. Истината е в големите вериги и то много с различни стоки ситуирани на плази. Така е и във Виена, Берлин и много още места в Европа. В САЩ и Канада плазите са нещо най-обикновено. Отиваш с колата и всичко е там от храни до трактори.
  • 33 чочо сан

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "До ФИЛОСОФ":

    Кой е предател бе. Писна ми от коптори, гаражи, мазета пи палатки с кашони. Като сте такива "патриоти" ходете да продавате от тези кочини в Африка. И от там ще ви изгонат изедници недни. Вдигате цените както си искате, че и плачете , че имате конкуренция. Мрете, фалирайте, подпалвайте се и каквото там ви харесва. Аман от буклуджии. Свърши времето на социализма. Или успяваш или ставаш касиер в голяма верига. Хубаво, просторно, чисто евтино. Никой не ми мърмори" ..." Що ровиш стоката бе..." Не чакам на студа този, дето пазарува вътре да излезе за да вляза аз за кило домати. Щото всички дребосъци се мъчите да минете метър, хем да не плащате наем, хем да дерете кожите на пенсионерите. Хайде-е-е люспа !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 vasik atanasova

    8 0 Отговор
    да пазаруваш от лидъл ама да отидеш в германия
    тука е втора цедка
    залежалата стока и каквото не се е продало там айде в българия
  • 36 ХАСАН

    2 2 Отговор
    Целта на експанзията на немските пазари е една- да вдигнат цените на европейско ниво и по такъв немските стоки спокойно ще залеят пазара без местна конкурееция! ..Олигополния пазар винаги води до това ..
  • 37 ХАСАН

    4 2 Отговор
    Трябва да се раширят кварталните пазари ,където местни производииели да си продават зарзавата ,ракия,,домашно сирене,домашен кашкавал,суджуци
  • 38 Коко

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "К и Е мрази ТИМ ВАРНА":

    Пълни си багажника с боклуци, това е се едно да заведеш детето си на обяд в Макдоналдс. Да и аз не харесвам малките запустели миризливи магазинчета. Ни има и малки подредени такива с приветливи хора, които продават качествени стоки. Това едва ли можеш да го разбереш, там цените не са като в Лидъл и др. вериги. Само че всичко си има цена и винаги клиента я плаща, лошото в Лидъл че цената която ще платиш след време за влошентото ти здраве не е написана никъде. Познай защо...За 99 парко места мога да ти кажа и още нещо, мухите налитат на мед и светлина. Общовселенски начин да подмамиш жертвата, модерните болници на последък и те имат доста места на паркингите. Само че там вече си плащаш и за паркинга - нямаш избор. Всичко човече е въпрос на позиция - от коя страна се намираш в момента. М-у другото, доста знаеш: ти да не бачкаш там? Щото си те представям как с новогодишната заплата си паркирал комбито на 97-мо място и ръгаш в багажника, стоки от коледната промоция.....
  • 39 Ескимос

    0 1 Отговор
    Не съм ловец,но знам,че в Арктика,когато искат да хванат вълк поставят нож закрепен в леда с острието нагоре и го намазват с кръв.Когато вълкът дойде ,той запомва да ближе ножът мислейки,че така ще се нахрани.Нарязва собствения си език,но продължава да ближе и ближе-това правят и в България с българите.Кървят,а си мислят,че се хранят.