21 Март, 2019 13:25 967 1

Остава месец до икономическия форум „Шумът на парите“

  • шумът на парите-
  • икономика-
  • банки-
  • финанси-
  • конференция

Събитието ще отбележи своето юбилейно десето издание на 16 и 17 април 2019 г. в зала 6 на НДК

Остава месец до икономическия форум „Шумът на парите“ - 1

Едно от най-големите икономически събития в страната форумът „Шумът на парите, ще отбележи своето юбилейно 10-о издание през месец април. Събитието е единствената специализирана финансова конференция в България, която традиционно събира на една сцена ключови български и чуждестранни финансови експерти, икономисти и лидери от технологичния сектор.

Тазгодишното издание ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК, а присъствието е напълно безплатно след предварителна регистрация на уеб сайта или Facebook страницата на събитието.

По повод юбилейното си 10-о издание, форумът ще обобщи случилото се през последните десет години и ще начертае основните тенденции за предстоящите десет.

Двудневната програма ще обърне внимание на теми, свързани с финанси, инвестиции, имоти и банки. Фокус по време на форума и тази година ще са личните финанси и технологиите. Темата за образованието и с какви проблеми и нужди се сблъскват работодателите в търсене на кадри също ще бъде дискутирана от водещи експерти в областта.

Подробна информация за програмата, темите, определени за различните панели, както и лекторите можете да намерите тук: https://profit.bg/forum/

Форумът „Шумът на парите“ събра над 12000 души публика от 2010 г. насам, а през 2015 г. бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VerdarikaImpow

    0 1 Отговор
    Faberlic Тональный Крем Из Серии E2e: Отзыв, Мнение, Свотчи аберлик Крема Для Лица Отзывы]
    ------------------------
    всем успеха...