9 Май, 2019 18:15 1 942 0

Да се погрижим за тялото си

  • иец-
  • изложение-
  • здраве

От 15 до 17 май здравословното хранене, хранителните дефицити и наднорменото тегло ще бъдат в полезрението на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019

Да се погрижим за тялото си - 1

За да се чувстваме добре, е нужно тялото ни да бъде здраво. Как да постигаме това, ще разберем по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. От 15 до 17 май международното изложение в Интер Експо Център ще спре вниманието върху най-новите подходи, тенденции и технологии при дерматологията и естетичната медицина и ще разкрие значението на превенцията и правилното хранене за здравословния начин на живот.

Тъй като превенцията е в основата на доброто здраве, на широка дискусия БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 поставят здравословния начин на живот и хранене, хранителните дефицити, наднорменото тегло и затлъстяването. Форумът събира специалистите в медицината и денталната медицина, а в рамките на БУЛМЕДИКА за първи път ще се проведе новата тематика „ДЕРМА & ЕСТЕТИКА“. Дни преди началото организаторите открехват вратите на интригуващото събитие. „Над 220 са директните участници“, споделят те. Щандове ще разположат компании от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия, Унгария и други. Вниманието ще привлекат над 980 бранда от 56 държави, с повече от 280 иновации.

Здравословното хранене

„Съвременни аспекти на науката за хранене“, „Хранителни дефицитни нарушения“, „Здравословно хранене“, „Алтернативни хранителни режими“, ще ангажират вниманието на специалистите в конферентните зали на Интер Експо Център. Разгледани ще бъдат причините и последствията при затлъстяването, наднорменото тегло, нарушенията в хранителното поведение.

Профилактиката, диагностиката и терапията в млада и зряла възраст - фокус на Втората научно-практическа конференция, инициирана от „Академия Кардиология“ и Арбилис. Лекторите ще дискутират варикозната болест, сърдечно-съдовите и метаболитните заболявания, ритъмни и проводни нарушения, ваксинопрофилактика, вродени сърдечни малформации, генетични заболявания, ендокринни заболявания, артериална хипертония, пристрастяване.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 ще бъде домакин и на форума „Предизвикателства пред пациентите с пулмонална артериална хипертония“, организиран от Българското общество на пациентите с пулмонална хипертония (БОППХ). Националната пациентска организация ще провежда скринингови тестове за различни заболявания. Демонстрация по оказване на първа помощ ще направи Младежкият авариен екип към Българския червен кръст. Секторът на денталната медицина също ще бъде широко застъпен в съпътстващата програма. Лекторите ще се фокусират върху регенерацията в парадонталната и имплантната хирургия, сърдечно-съдовата профилактика, ендодонтското лечение и други.

За първи път – ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

В рамките на БУЛМЕДИКА 2019 за първи път ще се проведе ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Фокусът са модерните технологии и методи на лечение в дерматологията и естетичната медицина, силно застъпени и в съпътстващата конферентна програма на форума. В многобройни събития, семинари, фирмени презентации и демонстрации, ще бъдат засегнати теми като криорадиочестота, третиране на акне и хиперпигментация през летния период, технологични платформи за транспорт на активни съставки, нови технологии и методи за редуциране на локални мастни натрупвания по лицето, тялото и др.

Сред представените продукти откриваме комбинирани апарати с революционни методи в дерматологията, high-tech системи за транспортиране на активни съставки, възможностите които създава плазмотерапията пред хирургията и естетичната дерматология, офталмология, дегенеративни ставни заболявания.

„Лекарят, който ме вдъхновява“

По всичко личи, че БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е епицентър за професионално вдъхновение. Защото там ще се проведе събитието „Лекарят, който ме вдъхновява“. Инициирана от CREDOWEB, в каузата се номинират и оценяват за професионализма си лекари, осигуряват се стипендии и средства за младите им колеги и благотворителни каузи.

Споделяне на професионален опит, проследяване на тенденциите, среща с иновативните практики, продукти и технологии. Всичко това ще ни предложат БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ и „ДЕРМА & ЕСТЕТИКА“ – от 15 до 17 май в Интер Експо Център. Новините за международното изложение можете да проследите ТУК.

Всичко и съпътстващата програма ще откриете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА