Last news in Fakti

25 Юли, 2019 10:21 2 545 6

COPIS 2019 – най-мащабното издание на международния бизнес форум досега

  • copis-
  • иец-
  • изложение-
  • печат

Единственото изложение за печат и реклама в България се разпростира в три изложбени зали на Интер Експо Център

COPIS 2019 – най-мащабното издание на международния бизнес форум досега - 1

Близо 8000 кв. м. На такава площ ще се разгърне единственото професионално бизнес изложение в България за печат и реклама COPIS 2019. Следвайки тенденцията си на непрекъснат растеж, през последните години, COPIS за пореден път поставя рекорди. Изложението ще се състои в зали 2,3 и 4 на Интер Експо Център. От 25 до 27 септември международният B2B форум за осми път ще стане притегателен център за специалистите от сектора на печатните и рекламните комуникации. Непрекъснато се разширява чуждестранната партньорска мрежа на събитието, което предполага по-голям потенциал както от национални, така и от международни контакти, особено от Балканите, Централна и Западна Европа.

Иновации от България и чужбина

След като през 2018 г. COPIS затвърди позицията си на основен форум за сектора в Югоизточна Европа сега организаторите споделят за заявен интерес за участие от компании от България, Китай, Румъния, Полша, Чехия, Италия и Унгария. Те ще се включат с представянето на иновативни машини, технологии и софтуер.

Като неразривна част от успешния биснес, внедряването на най-новите тенденции е същественото в процеса, поради което и стремежът на участниците е да представят най-новите продукти и технологии, с които ще се запознаят и посетителите на COPIS 2019. Сред основните акценти е печатът върху текстил. Бързо развиващата се технология се пренася от рекламата и се ориентира все повече към бранша на текстилната индустрия. На фокус ще бъдат и новостите при дигиталния печат, материалите, консумативите, графичния и пространствения дизайн и визуални комуникации. Сред експонатите на изложението ще бъдат редица сувенири, позволяващи брандинг и реклама, идеи за креативни фирмени подаръци и машини за производството им. Предложенията за оптимизиране на работните процеси също ще бъдат изведени на преден план.

Отново заедно

След като през миналата година COPIS се проведе заедно с пилотното издание на международното изложение за текстил, машини и технологии ТМТ Експо, тази година двата бизнес форума отново ще бъдат съвместно реализирани. Паралелното провеждане на COPIS и ТМТ Експо привлече над 6000 посетители от България и чужбина в изложбените зали на Интер Експо Център. Симбиозата между двете изложения на свой ред създава успешна бизнес среда с възможности за по-широки партньорства и поставяне на основите на нови професионални контакти са сред основните мотиви за съвместното провеждане на двата панаира.

COPIS 2019 – най-мащабното издание на международния бизнес форум досега

С още по-богато съдържание и по-голяма изложбена площ, и тази година COPIS 2019 дава своята заявка за това да бъде най-значимото събитие за специалистите в печатния и рекламния сектор. Професионалната публика вече е в очакване на дните от 25 до 27 септември.

Повече информация за това какво предстои, може да откриете на сайта на изложението www.copi-s.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.