Last news in Fakti

2 Септември, 2019 10:35 2 276 4

Загуба от 75 млрд. USD

  • брекзит-
  • застраховки-
  • загуба-
  • прехвърляне-
  • полици

Брекзит удря застрахователния пазар

Загуба от 75 млрд. USD - 1
Снимка: Shutterstock

С приближаването на Брекзит икономисти анализират все по-детайлно пазара на Великобритания. В случая е изчислена загубата на Лондон в застрахователния сектор. Безспорно британската столица играе ключова роля на световната застрахователна карта. В случая компаниите ще пренасочат от Лондон към други точни на Европа бизнес за 75 млрд. USD.

Европейските регулатори вече са издали заповед всички базирани във Великобритания дружества да прехвърлят полиците си на европейските си клиенти в дъщерни компании в други държави на Стария континент.

Непрехвърлени към момента остават полиците на най-големия застраховател Llоуd'ѕ. Те са на стойност 3 млрд. паунда. Предстои да бъдат прехвърлени в новооткрития филиал на компанията в Брюксел. Ако това не се случи до излизането на Великобритания от Европейския съюз, компанията не може да гарантира законното изплащане на полиците на клиентите от Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хйхйхйхйхй

    16 6 Отговор
    Британците не ги мислете бе те имат колонии, най малко 4-пъти по големи от Евро саюза, плюс стокообмена им с САЩ, Канада и почти цял свят. Тва е богата империя крала от Африка Индия, Латинска Америка, Сащ, Австралия, много острови, толкова много ресурси, че са презадоволени за столетия напред. Че даже и още имат колонии и грабат, разбирасе под предтекста, за демокрация.

    Коментиран от #2

  • 2 ХиХи ХаХа

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "Хйхйхйхйхй":

    Научи се първо да пишеш грамотно , после се прави на интересен с коментари относно Евро сАюза и британците , които грабАт.
  • 3 Информиран

    1 0 Отговор
    Дано не спрат финансирането от ВВС на научно популярните предавания, особенно на професор Браян Кокс по Уърлд. Това са последните островчета с интелект. После идва потопа сър Маги Халваджиян и ни залива с овчи предавания.

    Коментиран от #4

  • 4 666

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Информиран":

    защото сме №1,ама ние кат не го знаем,все ни го повтарят