Last news in Fakti

21 Октомври, 2012 11:49 1 193 0

Максим Бехар e PR на десетилетието

  • pr-
  • награда-
  • десетилетие-
  • бехар-
  • индия

Максим Бехар стана първият чужденец, носител на наградата „Бизнес комуникатор на десетилетието“ на Индийската асоциация за бизнес комуникации. Наградата е учредена през 1956 г.

„Проследихме внимателно цялата професионална история на Максим и трябва да ви кажа, че той победи в конкуренция с няколкостотин души. Това е историческо събитие за нашата асоциация, защото ние за първи път решихме да присъдим най-високото си отличие на чужденец. Убедени сме, че Максим Бехар дава пример на хиляди млади професионалисти по целия свят и се надяваме да го виждаме все по-често в Индия”, сподели при връчването президентът на асоциацията Йогеш Йоши.

„Това изключително признание ме прави много щастлив. Индия е милиардна държава, която сега погледна към относително малка България, за да съобщи на света, че тук PR бизнесът е силно развит. Приемам наградата като награда за всички мои колеги, за компанията ми M3 Communications Group, Inc, партньорите ни от Hill+Knowlton Strategies, като награда за постиженията ни, за огромния труд, който полагаме, така че всички наши клиенти да са спокойни с нашия професионализъм“, каза Бехар. Той е член на Борда на престижния Форум за комуникации в Давос, Швейцария, ковчежник и член на Изпълнителния комитет на най-влиятелната световна PR организация – ICCO.

В церемонията и галавечерята в „Тадж Махал Палас“, в която участваха над 1200 души, беше кулминацията на двудневния форум „Комуникациите в тези бурни времена“, в който Бехар беше един от основните лектори веднага след откриването. Презентацията му за социалните медии предизвика изключително бурни дебати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА