Last news in Fakti

8 Юли, 2021 23:30 2 181 4

НАП плати още 480 хил. лв. на фирми във фаза 3 на програмата за подкрепа с оборотен капитал

  • нап-
  • оборотен капитал-
  • фирми

Средства ще се изплащат и през следващите дни, а одобрените кандидати ще бъдат оповестявани в рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция

НАП плати още 480 хил. лв. на фирми във фаза 3 на програмата за подкрепа с оборотен капитал - 1
Снимка: БГНЕС

Приходната агенция плати близо 480 хил. лева по трета фаза на програмата за подкрепа с оборотен капитал на общо 89 фирми. Одобрените кандидати бяха обявени със заповед на изпълнителния директор на НАП от 7 юли 2021 г.

Средства ще се изплащат и през следващите дни, а одобрените кандидати ще бъдат оповестявани в рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция.

От НАП напомнят, че в трета фаза на програмата са предвидени 55 млн. лева за осигуряване на оборотен капитал чрез безвъзмездни средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. По първите две фази са изплатени над 120 млн. лева, допълват от Агенцията.

Допълнителни разяснения за осигуряването на подкрепа чрез оборотен капитал и отчитането на дейността кандидатите могат да намерят в актуализираната рубрика „Често задавани въпроси и техните отговори“ в сайта на НАП.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуляяяма пара

    0 0 Отговор
    Ейййй 200 Хил. Евро, голяяяяма пара еййй, богата държава, сериозен биСнез
    Уууууууееееее
  • 2 бл.134 в Зап. парк

    0 1 Отговор
    Стига с тия шикълки. 5000 лева минимална работна заплата и пенсия .Веднага!
  • 3 Бойко Тарашков

    1 0 Отговор
    НАП, кога ще ме проверява. 19 имота с 12 тоалетни имам. Те са за милиони. Аз с една заплата как съм ги купил.
  • 4 МАФИОТИИИИ ИЗМАНЦИИИИИ

    1 0 Отговор
    СЯКА ФИРМИЧКА В ГЕРМАНИЯ И ПРЕВЕДОХА ПОМОЩИ НА СЯКАААА А ТУКА САААААМО НА СХЕМАДЖИИТЕ И ПАРТИЙНИТЕ ЯКИИИИ КРАДЛИВИ ФИРМИ...