8 Май, 2013 12:05 1 387 0

LOT лети с Боинг 787 до Чикаго

  • lot-
  • полша

От 25 април клиентите на компанията вече могат да правят резервации за новата линия от Варшава до САЩ

Полската авиокомпания LOT започва от 5 юни редовни полети от Варшава до Чикаго с най-модерния пътнически самолет „Боинг 787 Дриймлайнер”. До няколко седмици ще бъде пуснат и по линиите на компанията до Ню Йорк, Торонто и Пекин. От 25 април клиентите на LOT вече могат да закупуват билети за полетите с "Дриймлайнер", става ясно от съобщение на компанията до медиите. .
„Боинг 787 Дриймлайнер” е най-новият самолет в авиопарка на компанията. Машината е съчетание от красив и изчистен дизайн и иновативни технологични решения, което го прави най-модерния и екологичен самолет в света.
Конструкцията на „Боинг 787 Дриймлайнер” е изградена от ултра леки и здрави композитни материали от въглеродни влакна, които могат изцяло да се рециклират. Ниското тегло и подобрената аеродинамика в съчетание с по-високата ефективност на двигателите намаляват разхода на гориво с 20% в сравнение с традиционните модели пътнически лайнери.
Полетите на LOT с „Боинг 787” предлагат нови и по-добри продуки - специалната бизнес класа Elite Club, новия продукт Premium Club или премиум икономична класа и икономична класа.
Седалките във всички класи са снабдени с USB-портове, което позволява на пътниците да зареждат своите мобилни телефони, лаптопи или други електронни уреди. Подобреният и стилен интериор на „Боинг 787” създава усещане за по-голямо пространство. Прозорците са с 30% по-високи в сравнение с други самолети от същия размер, така че клиентите имат усещането, че седят срещу прозореца. Благодарение на електрохромната затъмняваща технология пътниците могат да променят осветеността на прозорците за броени секунди. Системата от висококачествени въздушни филтри HEPA осигуряват по-висока влажност и по-чист въздух в кабината, което допринася за комфорта на пътниците. При полетите с "Боинг 787" турбуленцията е сведена до минимум.
LOT се грижи за удобството и доброто настроение на своите клиенти, като им предлага различни развлечения по време на полета. Всяка седалка на борда на "Боинг 787” е оборудвана със система за забавление IFE с дистанционно управление, тъч скрийн и множество приложения. Пътниците имат възможност за избор между филми и телевизионни предавания на предпочитания от тях език, както и достъп до музика и аудио книги. Системата разполага също с електронно приложение за четене на електронни книги, вестници и списания, както и с приложение за видео игри с 2D и 3D графика.
LOT извършва 7 директни полета на седмица от София до Варшава. Чрез тях клиентите на компанията може да осъществят връзка с полетите до Ню Йорк, Чикаго, Торонто и Пекин на борда на най-модерния самолет в света „Боинг 787 Дриймлайнер”.
Държавният авиопревозвач на Полша LOT е основана през 1929 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа и света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА