1 Август, 2022 18:47 1 354 0

Над 120 изложители ще се включат в индустриалното изложение MachTech&InnoTech 2022

  • иец-
  • изложение-
  • mach tech&inno tech expo

Близо месец ни дели от старта на 13-ото издание на българския индустриален формат

Над 120 изложители ще се включат в индустриалното изложение MachTech&InnoTech 2022 - 1

През последното десетилетие станахме свидетели как едно българско събитие в сферата на металообрабоотката, автоматизацията и роботизацията стана водещ формат за Балканите и Източна Европа. Това е изложение MachTech&InnoTech, а 13-ото му издание, което обещава среща с изложители от Европа и Азия, предстои от 13 до 16 септември в София, затвърждавайки международната му репутация.

Българското индустриално бизнес изложение ще заеме 10 000 кв.м. от площите на Интер Експо Център. Над 120 фирми, български и чуждестранни, ще имат щандове в залите на международния изложбен център. „До този момент финално участието си са потвърдили компании от България, Чехия, Австрия, Германия, Италия, Турция, Румъния, Китай“, поясняват организаторите от Интер Експо Център. И допълват, че дори и в настоящия момент се водят разговори с компании, желаещи да участват като изложители.

Какво ще предложи MachTech&InnoTech 2022?

От 13 до 16 септември присъстващите ще откриват глобалните трендове и иновации в двете зони на изложението – MachTech и на InnoTech. В зоната на MachTech се представят металорежещи и обработващи машини, технологии за заваряване, машинно проектиране и машини за термообработка, лазерни технологии, хидравлика и пневматика за индустрията. InnoTech съсредоточава вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

Над 250 ще бъдат представените брандове на MachTech&InnoTech 2022. Сред тях ще бъдат иновациите от Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA, Haas, Amada, Messer Siemens и много други.

Основен акцент организаторите поставят и върху съпътстващите събития от 13 до 16 септември. Международна конференция за актуалните теми в сектора ще се проведе през първия изложбен ден. Реализирано с общите усилия на Интер Експо Център и Българска браншова камара-машиностроене, събитието ще постави на дневен ред много теми, сред които са интердисциплинарните умения, киберсигурността, лидерството. „В Международната конференция ще участват български и чуждестранни лектори от най-голямата международна работодателска организация CEEMET“, информират организаторите.

До началото на MachTech&InnoTech остава близо един месец. А организаторите обещават непрестанно да ни държат в течение с етапите на подготовката, давайки подробна информация и в онлайн портала www.machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА