Last news in Fakti

27 Юни, 2013 06:29 1 396 0

Българо-украинска конференция в БТПП

  • бтпп-
  • украйна-
  • българия

В БТПП ще се проведе Българо-украинска конференция на тема „Перспективи и нови възможности за бизнес - изграждане на зона за свободна търговия между ЕС и Украйна”.

Форумът се организира от БТПП, съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката на Република България, Посолството на Украйна в България и Българо-украинската индустриална камара и ще се състои в сградата на БТПП.

В дискусията ще участват министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и упълномощеният представител на правителството на Украйна по европейската интеграция Валерий Пятницки.

Целта на конференцията е предоставяне на информация за новите възможности за бизнес в светлината на европейската перспектива на Украйна, описание на потенциала за износ на българските фирми и насърчаването им за износ към Украйна, както и информиране за възможностите за експортно застраховане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА