7 Февруари, 2014 17:53 1 736 0

Ново вдъхновение за студенти и млади специалисти

  • иец-
  • изложение-
  • аз, инженерът
Ново вдъхновение за студенти и млади специалисти - 1

Първото издание на едно незабравимо целодневно преживяване -  “Аз, инженерът”, ще обедини водещи технологични компании в България на едно място, за да покаже на младите специалисти, студенти и гимназисти, че наука и иновации се случават и тук и възможностите за тяхната професионална реализация са много.

Организаторите, комбинирайки богатия си опит в организирането на събития - Интер Експо Център - София и WishBOX - имат за цел да превърнат събитието в кауза и да открият нови перспективи пред ученици, студенти и млади иноватори. Програмата обещава да бъде изпълнена с много нестандартни представяния, демонстрации, полезни срещи и предизвикателства пред младите хора с интерес в техническите науки. Сред организациите, подкрепящит инициативата са: Глобул, Хенкел България, София Тех Парк, Телерик, Евромаркет Груп, AIGER, Space Challenges, Chaos Group, Walltopia, Институт „Фортедо“ и др. Ще бъдат представени студентски проекти, а всеки участник ще получи възможността да се включи в дискусионни групи с представители на компаниите. На посетителите ще бъде предоставен шанс за спечелване на  стажантска програма в някоя от фирмите участници във форума. Повече информация за работилниците на фирмите, презентациите и лекторите, можете да намерите на сайта на събитието, който стартира на 10 февруари: www.iengineer.bg

„Аз, инженерът“ ще се проведе на 5 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. В същия ден стартират и специализираните изложения MachTech & Metal, IFAM и Intronika. Те ще представят нововъведения в машиностроенето и инструменталната екипировка, в автоматиката, роботиката и мехатрониката, и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти.

Повече информация можете да откриете на сайтовете на изложбата MachTech & Metal и на Интер Експо Център - София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА