Last news in Fakti

21 Февруари, 2014 21:36 1 794 0

Булконтрола е B2B форум, който привлича посетители с конкретен интерес

  • иец-
  • булконтрола-
  • изложение
Булконтрола е B2B форум, който привлича посетители с конкретен интерес - 1

Престижният специализиран форум БУЛКОНТРОЛА подготвя своето 43-то издание. Изложбата ще се проведе от 28 до 30 май 2014г.в Интер Експо Център – София. Инженери, технолози, еколози, специалисти и бизнесмени от различни области на индустрията имат възможност да се запознаят с нововъведения в контролно-измервателната апаратура, електронните прибори и принадлежности, както и с ново поколение технологии за вододобив и за пречистване на питейни и отпадни води и съвременни уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда.

На последното представяне през май 2013г. посетителите се запознаха с продуктите на над 460 фирми изложители и подизложители  от 30 държави, сред които България, Германия, САЩ,  Швейцария,  Англия, Италия, Франция, Дания, Китай, Холандия, Япония, Испания, Австрия, Тайван, Канада, Швеция, Полша, Израел и др.

Посетителите на Булконтрола идват с конкретен интерес и показват сериозни намерения.“ – споделя инж. Борис Михайлов, управител на СПЕКТРИ ЕООД. Компанията е сред традиционните изложители на БУЛКОНТРОЛА и е  сред водещите експерти в областта на шума и вибрациите - с широк практически опит от успешно реализирани проекти. Цялото интервю, вижте тук:

На Булконтрола имаме възможност да популяризираме своите нови продукти. Тук виждаме тенденциите в бранша, а това е автоматизацията – в крайна сметка това е бъдещето – уредите да заменят ръчната работа. По-добрата точност естествено също, защото на електронно ниво, когато се измерват компоненти е много по-точно.“ споделя г-н Александър Кирилов, мениджър на филиал в Metrohm България. Компанията е световен лидер в производството на прецизни инструменти за химически анализ. Metrohm е сред компаниите заявили участието си в предстоящия бизнес форум. Цялото интервю, вижте тук:

Паралелно с БУЛКОНТРОЛА ще се проведе и 8-то издание на международната специализирана изложба ВОДА СОФИЯ 2014. В първите два дни на изложението ще се проведе Шестата международна конференция БУЛАКВА, организирана от Българската Асоциация по Водите (БАВ) на тема „Иновативни решения за водния сектор“ във фокуса на БУЛАКВА.

Повече информация за събитията в Интер Експо Център - София, ще намерите в профилите ни в социалните мрежи FacebookGoogle +You Tybe и LinkedIn.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА